banner388

Samsun'da 1 kişi evinde ölü bulundu

Samsun'da bir apartmandan yayılan kötü koku üzerine itfaiye ile birlikte eve giren polis ekipleri, 1 kişiyi ölü olarak buldu.

Samsun'da 1 kişi evinde ölü bulundu

Samsun'da bir apartmandan yayılan kötü koku üzerine itfaiye ile birlikte eve giren polis ekipleri, 1 kişiyi ölü olarak buldu.

16 Ekim 2018 Salı 17:00
Samsun'da 1 kişi evinde ölü bulundu

Samsun'un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bir apartmandan yayılan kötü koku üzerine itfaiye ile birlikte eve giren polis ekipleri, 1 kişiyi ölü olarak buldu.

Edinilen bilgiye göre, apartmanda yayılan kötü koku üzerine olay polise haber verildi. Polis, itfaiye yardımıyla kokunun yayıldığı daireye girince evde bir kişinin cesedi ile karşılaştı.

Yapılan araştırma sonucu cesedin söz konusu evde kiracı olan 48 yaşındaki Erdal Akkaya'ya ait olduğu tespit edildi. Erdal Akkaya'nın ölümü şüpheli bulundu. Akkaya'nın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih yılmaz 2018-10-17 08:05:18

ölen kişiye Allah tan rahmet diliyorum ama bu olayda da gördük ki Samsun araç trifiği altarnatifsiz 1 yolun kapanması demek Samsun un kilitlenmesi demek oluyor dün yarım saatten fazla tfarikte boğuştuk kadıköy yoluna sapabilmek için Samsun a hiç yakışmayan bir görüntü yakın zamanda Samsun da trafik iyice kitlenecek buna dur diyebilecek bir çalışma proje düşünen yok galiba tabi ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın politikası teşşekkürler bize bu sıkıntıları yaşatan taaaa geçmişteki bu yolu bu kadar dar yapan oralara ev diken şahıslar yatacak yeriniz yok.

Avatar
MÜDÜR 2018-10-17 09:10:02

Mekanın cennet olsun kardeşim,hani hayallerin vardı Bağkur borcunu yapılandırıp ödemiştin,2 yıl daha çalışıp emekli olacaktın hepsi yarım kaldı özleneceksin