banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 1 astsubay FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan astsubay başçavuş adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun'da 1 astsubay FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan astsubay başçavuş adliyeye sevk edildi.

17 Mayıs 2018 Perşembe 14:34
Samsun'da 1 astsubay FETÖ'den adliyede

Samsun merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda örgütün mahrem sorumluları ile ankesörlü telefon aracılığıyla irtibat kurduğu gerekçesiyle Hatay'da gözaltına alınan 1 astsubay başçavuş, Samsun'da adliyeye sevk edildi.
 
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun merkezli İstanbul, Mersin, Malatya, Tokat, Tunceli, Rize, Gaziantep ve Van illerinde eş zamanlı operasyon düzenlemiş, operasyonda aralarında albay, binbaşı, astsubay, üsteğmen ve uzman çavuşların da bulunduğu 15 kişiyi gözaltına almıştı.
 
Daha önce adliyeye sevk edilen aralarında albay, binbaşı, üsteğmen ve astsubaylardan oluşan 9 kişi tutuklanmış, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla, 1 kişi de savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

Hatay'da yakalanarak Samsun'a getirilen 26 yaşındaki Astsubay Başçavuş M.G., TEM Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 17.05.2018 15:59
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.