banner388

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan için koştu

Samsun'un Bafra ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için koşu düzenlendi.

Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan için koştu

Samsun'un Bafra ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için koşu düzenlendi.

21 Nisan 2018 Cumartesi 14:48
Samsun Cumhurbaşkanı Erdoğan için koştu

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde, İlçe Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatih Ortaokulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Yol Koşusu düzenledi. Bafra Dünya Lideri İçin Koşuyor sloganıyla düzenlenen koşu Yeni Stadyum önünden başladı.

3 kilometrelik koşu parkuru 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda son buldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı programda erkeklerde Atakan Bayrı, kızlarda ise Gülşen Kılınç birinci oldu. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada "Bafra’da ilk olarak Cumhurbaşkanımız adına düzenlemiş olduğumuz koşuya hoş geldiniz. Bu projenin sahibi Fatih Ortaokuludur. Bafra Belediyesi olarak bizler, spor adına yapılabilecek her türlü etkinliklerin arkasında durduk ve duruyoruz. Bugün bu koşunun ilk ayağı olmasına rağmen yine de güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Atletizm gerçekten çok gündeme getirilmedi ama insanın en kolay bir şekilde yapabileceği, fiili olarak gerçekleştirebileceği bir spordur. Atletizmin insanın sağlığına çok önemli katkı sağladığına inanıyorum. O bakımdan bütün hemşehrilerimize bu sporu yapmayı tavsiye ediyorum. Ben tekrar bu projeye katkı sağlayan, emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 


AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin dereceye girenlere ödül verdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sass 2018-04-21 15:00:02

Hah ha hah bukadarmi