banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun cezaevi personeli LÖSAM ziyaretinde

Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Günay Başar ve cezaevi personeli, Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ni (LÖSAM) ziyaret etti.

banner269

Samsun cezaevi personeli LÖSAM ziyaretinde

Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Günay Başar ve cezaevi personeli, Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ni (LÖSAM) ziyaret etti.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:26
Samsun cezaevi personeli LÖSAM ziyaretinde

Samsun Haber - Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Günay Başar cezaevi personeli ile birlikte Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM)’da ziyarette bulundu. Başar, “Belki kurumumuz toplumda diğer kurumlardan farklı değerlendirilebilir. Ancak bizler beraber yaşıyor ve diğer kurumlarımız gibi bir kamu hizmeti sunuyoruz” dedi. 


Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli ilik nakli olan ailelerin kaldığı LÖSAM misafirhanesinde ziyarette bulundu. Ziyarete Cezaevi Müdürü Günay Başar ve kurum personelleri katıldı.


Cezaevi Müdürü Günay Başar açıklamalarında, “Belki kurumumuz toplumda diğer kurumlardan farklı değerlendirilebilir. Ancak bizler beraber yaşıyor ve diğer kurumlarımız gibi bir kamu hizmeti sunuyoruz. Sosyal yaşamın gereği olarak geçtiğimiz günlerde yaşlılarımızı, bugünde lösemili çocuklar ve ailelerin kaldığı LÖSAM Misafirhanesini ziyaret ettik. Lösemiyle mücadelede hepimizin sorumlulukları olduğu bilinciyle tüm personelimizle üzerimize düşen görevleri yerine getirmenin çabası içindeyiz. Bugün Samsun'da lösemili çocuklar adına yapılanları, Samsun'daki tablonun ne olduğu ve toplumsal beklentiler konusunda bilgilendirildik. İnsani konulardaki hassasiyeti ve duyarlılıklarından dolayı tüm personelime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 


LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk ziyaretle ilgili konuşmalarında, “Hayatta bazen istenmedik misafirler kapımızı çalıyor. Hastalıklar da bunlardan. Dolayısıyla her birey yaşadığı süreç içinde her an benzer mücadelelere aday durumdadır. Toplumsal sorumlulukta da herkesin bu mücadelede mutlak üzerine düşeni yapması gerekiyor. Kurumsal kimlik olarak diğer kurumlarımızdan hiçbir farkı olmayan cezaevi personelinin anlamlı ziyareti de bu farkındalığın bir gereği. Sosyal bir varlık olurken, beraber yaşamanın gereğini yapmak için bu ziyareti gerçekleştiren, bizlerden detaylı bilgi almak için buralara kadar gelen Sayın Müdürümüz Günay Başar nezdinde tüm personeline çok teşekkür ediyoruz" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.