banner388

Samsun caddelerinde yasak sonrası tedirgin eden kalabalık 

Samsun'da sokağa çıkma yasağının ardından işlek caddelerde yaşanan kalabalık tedirgin ediyor. 

Samsun caddelerinde yasak sonrası tedirgin eden kalabalık 

Samsun'da sokağa çıkma yasağının ardından işlek caddelerde yaşanan kalabalık tedirgin ediyor. 

13 Nisan 2020 Pazartesi 14:15

Samsun Haber-11-12 Nisan tarihleri Samsun dahil 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasağın ardından Samsun'un en işlek caddelerinde yaşanan yoğunluk virüsün yayılması konusunda vatandaşları tedirgin ediyor. 

SICAK HAVANIN ETKİSİ 

Samsun Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararları açıklamıştı. Alınan karar ile işlek caddeler maske takma zorunluluğu ve toplu gezmek yasaklandı. Ancak vatandaşların kuralları hiçe saydığı ve sosyal mesafe kuralına uymadığı hava sıcaklığının artması ile vatandaşların iyice sokaklara döküldüğü gözlemlendi. 

İŞLEK CADDELERDE KONTROLLÜ GEÇİŞ SAĞLANMALI 

Samsunhaber.com olarak Çiftlik Caddesi'nde her gün canlı yayın açarak kalabalığı gözler önüne seriyoruz. Aynı şekilde diğer caddelerde de yoğunluk yaşanıyor. 
Samsun en işlek caddeleri Çiftlik Caddesi, Mecidiye Caddesi, Bankalar Caddesi, Saathane Meydanı ve Subaşı mevkisinde yaşanan yoğunluk tedirgin etmeye devam ediyor. Türkiye'nin bazı illerinde işlek caddeler başlanılan kontrollü geçişin Samsun'da da uygulanması bekleniyor. Kontrollü geçişin uygulanması dahilinde halkın çoğunluk sağladığı işlek caddelere işi olmayanların giriş-çıkışı yasaklanacak. 

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten sari 2020-04-13 15:39:32

Bu demek oluyorki millet para odememek ocin cikmamis sokaga.saglik hic umurlarinda degil

Avatar
ahmet 2020-04-13 16:38:09

bunlar insan değil

Avatar
Yunus 2020-04-13 21:36:04

Herkes ölecekkk

Avatar
Hasan 55 2020-04-14 20:19:34

Insanlar sakaga cikma yasagi olduğunda da çıkmışlardı kimse yasak dinlemiyor sayın devlet büyüklerimiz uyarı vermeden direk ceza kesmesi gerekiyor

Avatar
Sera 2020-04-15 12:04:30

Yazik yazik bu insanlar ne kadar cahil olduklarinini acik acik sergiliyorlar..Italya gibi America gibi pat pat sinek misali yere dusunlerde bakalim o zaman ne yapacaklar..Ben soyleyim DEVLET NEREDE diye yirtinscaklar..