banner388

Samsun büyülüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle kent büyülüyor.

Samsun büyülüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle kent büyülüyor.

19 Nisan 2018 Perşembe 15:50
Samsun büyülüyor

Samsun haber - Derecik Mahallesi’nde bulunan ruhsatsız konut ve iş yerlerinin yıkılmasıyla birlikte 14 bin metrekarelik alan için rekreasyon projesi hazırlandı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Peyzaj İşleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında 14 bin metrekarelik alan çiçeklendirilerek yeniden düzenleniyor.

Çirkin yapıların yerini peyzaj alanları oluştururken oturma alanları, ahşap yaya yolları yapılarak boş alanlar çimlendiriliyor. Ekipler tarafından alana 20 bin adet taflan ve alev çalısı, 7 bin 200 adet mevsimlik çiçek ve 125 adet çınar ağacı dikilecek.

 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECAİ YEĞEN 2018-04-20 08:54:19

ALTYAPISI OLMAYAN GÖSTERMELİK PARALARIMIZA TOPRAKLARA GÖMÜN: ALLAH SİZE CEZANIZI VERECEKTİR. KÜÇÜK BİR YAĞMURDA BU YAPILANLAR YOK OLACAKTIR.

Avatar
Samsunlu 2018-04-20 11:28:44

Hizmet genele yayılmalı yandaşların çıkar ve menfaatine değil.dolayısıla ekonomik ve rasyonel olmayan işler yapılmış oluyor ...

Avatar
insan 2018-04-20 12:34:06

elin gavuru bir kaldırımı 50 yıllık yapıyor ya samsun yetmedimi artık. sahil yolu shell istikametinden piazza yönünde yol kenarında kı oturma alanları ALLAH İÇİN YOLUN KENARINDA KİM OTURACAK...