banner388

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin üretim merkezi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin araçların tamir ettiği Makine İkmal Dairesi, üretim merkezi oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin üretim merkezi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin araçların tamir ettiği Makine İkmal Dairesi, üretim merkezi oldu.

25 Aralık 2017 Pazartesi 11:40
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin üretim merkezi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı, gerekli olan bir çok malzemeyi kendisi üretiyor. Makine İkmal Daire Başkanlığı, Türkiye’deki bir çok kuruma örnek olmaya devam ediyor.

Karla mücadelede kullanılan solüsyon üretiminden, kent mobilyalarına, araç lastik kaplamalarından, mobilya üretimine bir çok üretime destek veren Makine İkmal Daire Başkanlığı, son günlerde Kurtuluş Yolu’nda kullanılacak envanterler için yoğun mesai sarf ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “Makine ikmal deyince akla belediyenin araçlarının tamirinin ve bakımının yapıldığı ve park edildiği yerler akla geliyor. Ama biz Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu algıyı yıktık. Makine İkmal Daire Başkanlığımızı içinde birçok faaliyet alanı bulunduran bir üretim merkezi haline getirdik. Geçtiğimiz yıldan itibaren karla mücadele için gerekli olan solüsyonu burada üretiyoruz. Belediyede ve belediyeye bağlı tesislerimizde kullandığımız mobilyalarımızı, Kent mobilyalarımızı da burada yapılan son dokunuşlarla kullanıma hazırlıyoruz. Tanıtım tabelaları, reklam çalışmaları, araç giydirmeleri gibi alanlarda da çalışan birimlerimiz var. Yaptığımız tüm bu çalışmalar belediyemizin kasasını rahatlattığı için bütçemizin tamamen yatırımlara harcanmasını sağlıyor” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-25 13:01:11

Sayın başkan bunlar yüz yıllık teknoloji belki de daha fazla. Bunda övünülecek ne var? Bunu da mı ithal edelim? Mobilya dediğin olay taş devrinde bile yapılıyordu. Lütfen biraz daha ciddi olalım. Katma değer yaratan yüksek teknoloji ürünler üretmeye bakalım.