banner388

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kırsala büyük yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) kırsal mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kırsala büyük yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) kırsal mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor.

28 Ağustos 2018 Salı 12:25
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kırsala büyük yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra köyden mahalleye dönüşen yerlere hizmet vermeye başladı.

SASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt bir çok ilçedeki kanalizasyon sorununun çözüleceğini belirterek "Bafra ilçesi Kahramanlar Mahallesi’nde 1 kilometre kanalizasyon hattı yapıldı. Havza ilçesi Demiryurt Mahallesi’nde 2,5 kilometre, Çamyatağı Mahallesi’nde bin 750 metre, Esenbey Mahallesi’nde bin 400 metre ve Şeyhler Mahallesi’nde ise 2,5 kilometre kanalizasyon hattını tamamlandık" dedi.

Tekkeköy Büyüklü Mahallesi’nde bir buçuk kilometrelik kanalizasyon hattının tamamlandığına dikkat çeken Yeşilyurt, "Kavak ilçesi Küçük Çukur Mahallesi’nde bin 150 metre kanalizasyon hattı yapıldı. Ladik ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde 500 metre kanalizasyon hattı bitirildi. Vezirköprü ilçesinde Türkmen Mahallesi’nde 3 bin 300 metre, Dev Alan Mahallesi’nde 2 bin 800 metre ve Başfaki Mahallesi’nde 850 metre kanalizasyon hattı tamamlandı. SASKİ Genel Müdürlüğünün iş makinaları ve personeli ile alt yapı çalışmaları yapıldı. Acil ihtiyaç duyulan kırsal kesimde mahallelerde alt yapı çalışmalarına 2018 yılı sonuna kadar devam edilecek" diye konuştu.

Demiryurt Mahallesi Muhtarı Cemil Kurt yaptığı açıklamada "SASKİ Genel Müdürlüğü bir ekip göndererek, etüt çalışmaları yaptırdı. Daha sonra alt yapı çalışmalarına başlandı. Alt yapı çalışmaları da kısa zamanda tamamlandı. SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ve personeline teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.