banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Böyle Bir Rezillik Daha Görmedi!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir babanın öz kızlarına yaptıkları 'olmaz olsun böyle baba' dedirtti.

banner269

Samsun Böyle Bir Rezillik Daha Görmedi!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir babanın öz kızlarına yaptıkları 'olmaz olsun böyle baba' dedirtti.

28 Aralık 2016 Çarşamba 17:30
Samsun Böyle Bir Rezillik Daha Görmedi!

Samsun'un Çarşamba İlçesinde 1 kızına tecavüz, 1 kızına da cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen B.Ç., adlı adam tutuklandı. Samsun'un Çarşamba İlçesinde yaşanan bu rezil olayda, polise giden 15 yaşındaki E.Ç. adlı genç kız, inşaat işçisi olan öz babasının kendisine tecavüz ettiğini, ablası 17 yaşındaki S.Ç.'ye de sürekli cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Kızının polise gidip şikayetçi olduğunu öğrenen baba, ilaç içerek intihara kalkıştı. 

Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan B.Ç., tedavisinin ardından  polis tarafından gözaltına alındı. Suçlamayı kabul etmeyen B.Ç., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan evli 4 çocuk babası B.Ç., tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Güncelleme: 01.01.2017 17:24
Anahtar Kelimeler:
çarşambaCinsel Taciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe Çakır 2016-12-28 21:13:30

Arkadaşlar, önce bu olayın aslı var mı yoksa adam iftiraya mı kurban gidiyor bunu anlamak lazım. Mahkemenin tutuklama vermesi adamın suçlu olduğunu göstermez. Adamı koruma maksatlıda mahkeme tutuklama kararı vermiş olabilir.
Yanıma yanaşıp "Bana para vermezsen beni taciz ediyor diye bağırırım" diyen biri tarafından ütelenince bu olayları sorgular oldum.

Avatar
misafir 2017-01-01 14:34:25

Ttabi aklınız almıyo demi.yıllarca taşrada ebelik yaptığım için neler duydum.Bu sabilerin sesini bir tek basın duyuruyo.Aile içinde olanı saklıyolar.Siz o zaman mutluluk filmini izlemediniz.Malesef enseslik çok deşifre edilmediği için kendini savunamayan bu çocuklar çok kötüler.Çocuk 15 yaşına gelecekte aile içini şikayet edecek.Ya bebek ne yapacak.Olur koruyalım deyin olmaz demeyin

Avatar
Sefa AKALIN 2017-01-04 22:07:27

Allah bin türlü belasını versin şerefsiz herif insan kendi öz kızlarına bunu yapar mı yaa adi köpek cezası ne ise en ağrını çeksin