banner388

Samsun bölge sorumlusu yakalandı 

FETÖ'nün Samsun bölge "arama-tarama mesulü" olduğu iddia edilen şahıs GBT'de yakayı ele verdi.

Samsun bölge sorumlusu yakalandı 

FETÖ'nün Samsun bölge "arama-tarama mesulü" olduğu iddia edilen şahıs GBT'de yakayı ele verdi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 12:43
Samsun bölge sorumlusu yakalandı 

İstanbul'da yapılan GBT'de Samsun bölge "arama-tarama mesulü" olduğu öne sürülen şahıs yakalandı.

FETÖ'DEN YAKALANDI

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ PDY) soruşturması kapsamında örgütün Samsun bölgesi "arama-tarama mesulü" olduğu iddia edilen ve örgütün gizli haberleşme ağı olan 5 adet ByLock kaydının bulunduğu iddia edilen matematik öğretmeni Y.K. (36), İstanbul'da polisin tesadüfen parkta Genel Bilgi Toplama (GBT) sistemi sırasında yapılan kimlik sorgusunda tespit edildi. Kapatılan örgütün Canik Başarı Üniversitesinde öğretim görevlisi olduğu öğrenilen Y.K. Samsun'a getirildi. Şüphelinin Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgusu devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim 2019-05-22 14:14:49

Sinirlari açip ne kadar pkkli işidli vatan hayini vs varsa Türkiye te sokanlarin Allah cezasini versin. Esat ka buz niye küsüs herkez suriteye girxi 4 milyon suriyeli türkiyeye girdi. Ne oldu bu memkeketi ne hale getirdiler. Ortadoğuda yeni haritalar çizildi büyük israil kuruluyor bu görevin bur nunaralilarindan şu an ülkeyi yönetenler. Ne diyelim Allah bu memkeketi korusun yardim etsin başka umut yok....