banner388

Samsun bildiğiniz gibi 

8-14 Şubat vaka sayısı en yüksek iller arasında beşinci olarak açıklanan Samsun'da hafta sonu kısıtlaması öncesi oluşan görüntü korkuttu.

Samsun bildiğiniz gibi 

8-14 Şubat vaka sayısı en yüksek iller arasında beşinci olarak açıklanan Samsun'da hafta sonu kısıtlaması öncesi oluşan görüntü korkuttu.

19 Şubat 2021 Cuma 17:32
Samsun bildiğiniz gibi 

SAMSUN KIZARMAYA BAŞLADI 

27 Ocak tarihinde risk haritasına bakıldığında kırmızı rengin birkaç nokta ile kısıtlı kaldığı görülüyor. Aradan geçen 20 günlük zamandan sonra 19 Şubat tarihinde risk haritasına bakıldığında ise kırmızı noktaların hızlı bir şekilde artış gösterdiği dikkat çekiyor.

3 hafta önce kırmızı bölgenin neredeyse kalmadığı Samsun'da şuan kırmızı bölgelerin artış göstermesi tedbirlerin önemini bir kez daha vurguladı.

İNSAN TRAFİĞİ KORKUTUYOR

Samsunhaber.com olarak ilin en işlek caddelerinden olan Çiftlik Caddesi'ni canlı olarak paylaşıyoruz. Bugün ise hafta sonu yasağına saatler kala işlek caddelerde oluşan kalabalık koronavirüsün yayılmasını kolaylaştırıyor. 

İLAVE TEDBİRLER BEKLENİYOR 

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu toplantısında vaka sayısına göre yerel olarak alınan kararlar ile tedbirler esnetilecek veya artırılacak. Bugün vaka sayısının fazla olduğu Giresun ilinde kısıtlamalar artırılırken Samsun'da da kısıtlamaların artırılması bekleniyor.

KORONAVİRÜSTE BAŞARI VATANDAŞIN GAYRETİ İLE OLACAK

İl genelinde koronavirüs ile mücadelede konusunda açıklamada bulunan Samsun Valisi Zülkif Dağlı şu ifadelere yer verdi:

"Koronavirüs vakalarında yaşanan artışın önüne geçmek için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları, salgının kontrol altına alınabilmesi açısından önem arz etmekle birlikte, bu mücadelede başarıyı yakalayabilmemiz, ancak sizin gayret ve desteğinizle olacaktır."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-02-20 19:28:20

Samsunda bir tane vaka yoktu geçen yıl dünyanın heryerinden uçaklarla hastalığı samsun havaalanına indirdiniz çalışanlardan ailelere bulaştı samsun salak değil her şeyi biliyor

Avatar
sefer 2021-02-19 17:44:46

halkın yarısı maskeyi boşlamış. tabi ki türkiye ikicisi olur virüste.....

Avatar
Zekeriya Köroğlu 2021-02-20 03:38:46

Samsun hak ediyor çünkü halk dikkat etmiyor

Avatar
Ali61 2021-02-22 11:00:55

Samsun senelerdir bildigimiz gibi olu topragi serpilmis sanki meymenetsiz... ilk firsatta terketcem bu sehri lakin saglik gidecek

Misafir Avatar
Ahmet 2021-02-22 23:44:29 @Ali61

Geldiğin yere dön hemen

Beğenmedim! (0)