banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Barosu eski konağı boşaltacak

Samsun Barosu eski Vali Konağı’ndan taşınacak. Alan Kent Müzesi’ne dahil edilecek.

banner269

Samsun Barosu eski konağı boşaltacak

Samsun Barosu eski Vali Konağı’ndan taşınacak. Alan Kent Müzesi’ne dahil edilecek.

09 Şubat 2018 Cuma 18:29
Samsun Barosu eski konağı boşaltacak

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Şubat ayı 3. Birleşiminin 1. Oturumuna ait meclis komisyonu toplantısı yapıldı. 54 madde Büyükşehir Belediye Komisyonunda görüşüldü.

Gündem maddelerinden birisi ise e Samsun Baro Başkanlığı’nın eski Vali Konağı’ndan taşınması oldu. 

Eski Vali Konağı’nın boşaltılarak Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülmesi teklif edildi. Komisyondan geçen madde 14 Şubat Çarşamba günü meclis toplantısında gündeme gelecek.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır yaptığı açıklamada “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu alanı Samsun Kent Müzesi’ne katma gibi bir düşüncesi var. Müzemizdeki alan malum olduğu gibi yetersiz bir alan. Buradaki objeler üst üste binmiş durumda. Bununla beraber bu müzeyi biraz daha genişletme gibi bir düşünce var” dedi. 


Diğer gündem maddelerinden birisi olan şehir hastanesinin, Canik ilçesi Dereler Mahallesi’nde yapılması komisyondan geçti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.