banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Atakum Osmanlı Hamamı nerede?

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Osmanlı Hamamlarının hizmete girmesi ile birlikte vatandaşlar, hamamın nerede olduğunu merak etmeye başladı.

banner269

Samsun Atakum Osmanlı Hamamı nerede?

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Osmanlı Hamamlarının hizmete girmesi ile birlikte vatandaşlar, hamamın nerede olduğunu merak etmeye başladı.

13 Mart 2018 Salı 10:55
Samsun Atakum Osmanlı Hamamı nerede?

Samsun'un Atakum ilçesinde, Atakum Belediyesi tarafından inşa edilen Osmanlı Hamamları hizmete girdi. Vatandaşların merak ettiği soru ise Osmanlı Hamamlarının nerede olduğu.

OSMANLI HAMAMLARI NEREDE?

Atakum ilçesindeki Osmanlı Hamamları, Atatürk Bulvarı sahil yolunda bulunan Türkiş kavşağından Alparslan Bulvarına döndükten sonra yaklaşık 1.9 kilometre sonra ana yol üzerinde bulunuyor.

BAŞKAN TAŞÇI'DAN AÇIKLAMA

Osmanlı Hamamlarını ile ilgili konuşan Başkan Taşçı, Atakum Osmanlı Hamamları, kadın ve erkekler için olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor. İçerisinde her bölüm için ayrı ayrı, sauna, tuz odası, yüzme havuzu ve dinlenme alanları bulunduran Osmanlı Hamamları, bin 600 metrekare alan üzerine, Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa edildi. Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan Atakum Osmanlı Hamamları, inanıyorum ki kısa bir süre içerisinde Samsun’un en önemli turizm duraklarından birisi olacak" dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2018 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-03-13 16:26:08

fiyattan haber verin

Avatar
Şevki Akal 2018-03-13 22:12:09

Çok harika bir proje emeği geçenlere çok teşekkürler umarım vatandaşlar temiz kullanır çünki millet olarak çok pis ve çevreyi kitleten insanlarız

Avatar
Selamı gültekin 05322020030 2018-03-24 23:07:07

Büyük şehir belediyesi karşısında şifa hamamının müdavimi idim. Tadilat nedeni ile kapandı. Atakumda 25 yıldır ikamet eden biri olarak osmanlı hamamı yapıldı ve açıldı vakit ayırıp gittim bir hafta önce hamam kapalı dediler. Görevli arkadaş lar dan rica ettim beni gezdidiler çok beğendim fevkalede yapmışlar. TADİLAT bittimi açıldımı ıletişim tlf bayanlar bölümünde yazıyor cevap vermiyo. Bilgi alabilirmiyim