banner388

Samsun arama kurtarma ekibi Kocadağ'da

Samsun Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü, Kocadağ'da etkinlik düzenledi.

Samsun arama kurtarma ekibi Kocadağ'da

Samsun Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü, Kocadağ'da etkinlik düzenledi.

19 Şubat 2018 Pazartesi 10:29

Samsun haber - Samsun'da yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kocadağ'da etkili olan kar yağışını fırsat bilen Samsun Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü, etkinlik düzenledi. Kocadağ'a çıkarak tatbikat gerçekleştiren gönüllü ekip programın sonunda da mangal şöleniyle eğlenceli dakikalar yaşadı.

OFFROAD KULÜBÜ KURTARDI

Kar yağışının keyfini çıkarmak için Kocadağ'a çıkmayan çalışan vatandaşlar ise yolda mahsur kaldı. Vatandaşların imdadına ise Samsun Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü yetişti. Samsun Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü, kar keyifini çıkarmak için yüksek yerlere çıkmak isteyen vatandaşları yakınlarına haber vermeleri ve kar zinciri takmaları konusunda uyardı

Son Güncelleme: 20.02.2018 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.