banner388

Samsun- Ankara yolunda yoğun sis

Gece saatlerinde yoğunlaşan sis Samsun -Ankara yolundaki sürücülere zor anlar yaşattı..

Samsun- Ankara yolunda yoğun sis

Gece saatlerinde yoğunlaşan sis Samsun -Ankara yolundaki sürücülere zor anlar yaşattı..

07 Kasım 2021 Pazar 09:46
Samsun- Ankara yolunda yoğun sis

Samsun - Ankara yolunda dün gece saatlerinde meydana gelen sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı. Ülke genelinde 43 ilde görülen sisten ulaşım olumsuz etkilendi. Kimi bölgelerde uçaklar kalkmazken kiminde ise trafik durma noktasına geldi.

Görüş mesafesinin 30 metreye kadar düştüğü yolda otomobiliyle seyir halinde bulunan Ali Şerbetçioğlu, "Baya zorluk çekiyoruz ama şuan da sıkıntı yok. Sürücülere tavsiyemiz; sis farlarını açsın, yavaş yavaş ilerlesin, fazla hız yapmasın, yollar kaygan olabilir" dedi.

Kürşat Abacı ise "Yollar çok kötü, önümü göremiyorum. Havalar çok kötü şoförlerin dikkat etmesi gerekiyor. Sürücüler yavaş kullansın. Dikkatli kullansın. 5 dakika geç gitsen de zamanında gitmektense hayatta gitmek daha iyi" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
SamsunAnkaraSisSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.