banner388

Samsun-Ankara arası 4.5 saate iniyor

Metro Turizm,  otobüs filosuna kattığı Metro CIP Lourge otobüsleri ile artık Samsun-Ankara arası 4,5 saate iniyor.

Samsun-Ankara arası 4.5 saate iniyor

Metro Turizm,  otobüs filosuna kattığı Metro CIP Lourge otobüsleri ile artık Samsun-Ankara arası 4,5 saate iniyor.

13 Nisan 2017 Perşembe 17:10
Samsun-Ankara arası 4.5 saate iniyor

 Metro Turizm, kuruluşunun 25'inci yıldönümünü, Samsun-Ankara arası otobüs ulaşımını 4.5 saate indirecek Metro CIP Lourge otobüslerinin tanıtımını eski Devlet Bakanı ve AK Parti Milletvekili Ahmet Demircan,19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, 19 Mayıs Üniversitesi Rektörlük Genel Sekreteri Menderes Kabadayı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk,Samsun Metro Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır,Samsun Spor Başkanı Erkut Tutu, eski Samsunspor Başkanı Emin Kar, Van-Bes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çepni, Samsun Gıda A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler, Samsun Metro Bölge Müdürü Ali Karayutu, Samsun TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Oğuzhan Serinkaya, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Müsiad Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Askon Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, Samgiad Samsun Şube Başkanı Savaş Gömeç, Samsiad Samsun Şube Başkanı Hüseyin Yangın, Mobid Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ile çok sayıda gazeteci katılımıyla kutladı.

Metro Turizm'in filosuna kattığı, Samsun-Ankara arasında non-stop olarak hizmet verecek olan internetten, yazıcı kullanımına, televizyon erişiminden, öğle ve akşam yemeğine kadar farklı yeni segmentlerin yer aldığı Metro CIP Lourge otobüslerinin kamuoyuna tanıtımı yapan Samsun Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, "Samsun-Ankara hattında CIP otobüslerimizle yolculukların tanımını değiştiriyoruz. Samsun-Ankara arası sadece 4,5 saat sürecek seyahatte; kahvaltı ya da soğuk sandviç ikramı, kesintisiz internet, Digitürk yayını gibi birçok yeniliği ve lüksü bir arada sunuyoruz. 25 yıldır yani tam çeyrek asırdır yolcularımız bizleri el üstünde tuttular, biz de onları el üstünde tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca 25 yıldır bizimle birlikte bu yolda yürüyen yolcularımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

UÇAKLA YARIŞIR HALE GELDİK

Metro Holding kuruluşlarından Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, ulaşım sektöründe Metro Turizm'in 25'inci yılını kutladığını belirterek, "Samsun'da Galip Öztürk'ün tırnağıyla kazıyıp ortaya çıkardığı bir filonun artık zirvesine ulaşmış durumdayız. 25'inci yılımızda en üst segmentlerle Metro CIP Lourge otobüslerimizi, 16 Nisan'da yola çıkartıyoruz. Bu otobüslerimizle 7 saat olan Samsun-Ankara hattını uçakla yarışır hale getirerek 4.5 saate indireceğiz. Ayrıca otobüs ulaşımını uçaktan daha lüks hale getirmek istiyoruz. Metro Turizm olarak biz her yeniliği Samsun'dan başlatıyoruz. Sektörde 25 yıl önce Yönetim Kurulu Başkanımız Galip Öztürk'le çıktığımız bu yolculukta birçok projeyle birlikte imza attık. Bu anlamda da Metro CIP ile sektörde yine bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlerle birlikte bu gurura ve mutluluğa ortak olan tüm katılımcılara teşekkür eder, bu başlattığımız projenin hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 14.04.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2017-04-14 19:23:44

bu kisalmanin hizli tren sayesinde olacagini zannediyorduk ama olsun bunada sukur ya olmasaydi