banner388

Samsun-Ankara arası 2 saate düşecek

Samsun-Ankara arası yüksek hızlı tren ile Samsun ve Ankara arası 2 saat 12 dakikaya düşecek.

Samsun-Ankara arası 2 saate düşecek

Samsun-Ankara arası yüksek hızlı tren ile Samsun ve Ankara arası 2 saat 12 dakikaya düşecek.

31 Ağustos 2018 Cuma 16:58
Samsun-Ankara arası 2 saate düşecek

Samsun haber - Samsun-Çorum-Ankara Hızlı Tren Projesiyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak için Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ve beraberindeki heyet Samsun'a geldi. Heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i ziyaret etti.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği yüksek hızlı tren projesine kavuşmamıza çok az kaldı. Samsun’a kazandırılacak olan hızlı tren Ankara ile bağlarımızı güçlendirecek. Otobüs ile 6 saat civarı bir zamanda ulaşılan Ankara’ya hızlı tren ile artık 2 saat 15 dakikada gidilebilecek. Proje sadece ulaşım anlamında değil, kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda da iki şehir arasındaki ilişkileri arttıracak. Samsun’un ulaşım ağını daha da güçlendirecek olan bu yatırım da büyük aşamalar kaydedildi. Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin Samsun’a kazandırılacak olmasında emeği geçen ve geçecek herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 31.08.2018 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.