banner388

Samsun Amatör Küme Hakemlerine Şok Tepki!

Samsun Süper Amatör Liginin şampiyonluk adaylarından Atakum Belediyespor, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video ile hakemlere tepki gösterdi.

Samsun Amatör Küme Hakemlerine Şok Tepki!

Samsun Süper Amatör Liginin şampiyonluk adaylarından Atakum Belediyespor, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video ile hakemlere tepki gösterdi.

25 Şubat 2017 Cumartesi 16:49

Samsun Haber - Terme Sanayispor ile deplasmanda oynadıkları maçının görüntülerini kaydeden Atakum Belediyespor yetkilileri, maçtaki hakem hatalarını derlendiği videoyu sosyal medya hesaplarından sert bir açıklama ile yayınladılar.

Atakum Belediyespor’un hakemlere olan tepkisini içeren not şu şekilde: 
"Samsun Süper Amatör Ligi hakemlerinin dikkatine! Artık sabrımız taştı ve bardak boşaldı. Terme Sanayispor maçında 3 net penaltımız verilmediği gibi rakip futbolcuların futbol dışı hareketlerine de göz yumuldu. Gelin şimdi nelerden bahsediyoruz, hep birlikte izleyelim".... Evet, şaşırdınız dimi sevgili hakemler? Çünkü maçlarını yönettiğiniz ligin görüntü kayıtları olmadığı için rahat rahat düdük çalmaktasınız! Fakat biz ilk haftadan bu yana maçlarımızı kayıt altına aldığımız gibi bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Bu serzenişi kazanan takım olarak yapıyoruz. Her takım için adalet istiyoruz. Çaldığınız ya da çalmadığınız düdüklerle bir takımın, bir camianın, yüzlerce kişinin emeğiyle oynuyorsunuz. Sizler böyle oldukça, biz de bu kayıtlara devam edeceğiz.  Adaletli Olun! Adaletli Olun! Adaletlai Olun!" 

Yasir BABA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
red 2017-02-25 22:22:09

3üde penaltı değil neye itiraz ediyolar ben anlamadım?