banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun AK Parti’de gündem ‘İstifa’

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, hakkında çıkan istifa iddialarına yanıt verdi.

banner269

Samsun AK Parti’de gündem ‘İstifa’

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, hakkında çıkan istifa iddialarına yanıt verdi.

04 Aralık 2017 Pazartesi 23:27
Samsun AK Parti’de gündem ‘İstifa’

Samsun Haber - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’in istifasının istenmesi olarak yorumlanan sürpriz Ankara ziyaretinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Ankara’da AK Parti genel merkezine giderek yetkililerle bir görüşme gerçekleştiren Göksel, Samsun’a geldikten sonra açıklamalarda bulundu. Ankara’ya gitmesinin ardından istifasının istendiği yönünde çıkan yorumlara açıklık getiren Göksel, istifanın olmadığını belirterek Genel Merkez Teşkilatı Başkanlığında verimli bir toplantı geçirdiklerini ifade etti.

Öte yandan konuyla alakalı Samsun Milletvekillerinin ikiye bölündüğü iddia edildi. Ortak kanı Muharrem Göksel’in göreve devam etmesinden yana olurken partiden gitmesi gereken isimlerin farklı olduğunun düşünüldüğü ileri sürüldü.

Son Güncelleme: 04.12.2017 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun halkı 2017-12-05 01:54:25

Evet parti den gitmesi gereken eski il başkanı yeni vekil olan kişi ve yönetimdeki kalıntıları. Bu kişilerin yüzünden Ak Parti zedelenmemeli. Adam her yeri örümcek ağı gibi sarmış Sülalesi ni kamu kurumları na taşeron olarak işe sokmuş. Hatta soyadı aynı olanları bile. Hiçmi düşünmez insan bu kadar işsiz varken ben hep kendime çalışıyorum demez. Samsun artık bıktı bu Trabzon milliyetçiliğinden. Her yerde kendi hemşerilerine torpil geçerler. Samsun dan dünya kazanır ama hep Trabzon büyüsün diye uğraşırlar. Allaha şükrolsun REİS el attı da bunları artık istemiyoruz diyebiliyoruz. Yoksa konuşanın bütün hayat düzenini bozuyor bunlar.
Muharrem GÖKSEL büyük başkan
Allah yar ve yardımcınız olsun

Avatar
Necati 55 2017-12-05 06:29:49

Bence gitmeli çok bile kaldı.AK partiye taze kan lazım . Bu adam bu işi beceremiyor.