banner388

Samsun Adliyesi önünde silahlı kavga

Samsun Adliyesi önünde silahlı kavga yaşandı. Olayda 1 kişinin yaralandığı belirtildi.

Samsun Adliyesi önünde silahlı kavga

Samsun Adliyesi önünde silahlı kavga yaşandı. Olayda 1 kişinin yaralandığı belirtildi.

24 Ağustos 2017 Perşembe 10:35
Samsun Adliyesi önünde silahlı kavga

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesinde yer alan Adliye Sarayı ana giriş kapısında silahlı kavga yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan 2017 tarihinde Hastanebaşı Mahallesi Olgun Sokak'ta yaşanan olayda Bahar A. adındaki kadın, Burak Y. ve Oral K.'yı silahla vurmuş, başından vurulan Burak Y. hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında Bahar A. tutuklanmıştı.

Polis, olayla ilgili olduğu iddia edilen Bahar A.'nın kardeşi Engin K. ve amcasının oğlu Hakan K.'yı gözaltına almıştı. 2 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Bahar A. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

7 Nisan'daki cinayet ile ilgili olarak haklarında dava açılan 2 grup duruşma için bugün Samsun Adliyesine geldi. Yapılacak olan duruşma öncesi 2 grup arasında adliye girişinde silahlı kavga çıktı.

Bahar A.'nın kardeşi Engin K., yaşanan kavgada belindeki silahı çıkartarak karşı tarafa ateş açtı. Olayda Recek K. sol bacağından vurularak yaralandı.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı R.K.'yı Gazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Yapılan açıklamada yaralı R.K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı, E.K.'nın ise yakalanarak gözaltına alındı.
 


Olayla ilgili çalışamaların devam ettiği belirtildi.

Son Güncelleme: 24.08.2017 16:42
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunAdliye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.