banner388

Samsun'a Yeni Cezaevi

 Adalet Bakanlığı, Samsun'un Kavak ilçesine yeni bir cezaevi yapmak için çalışmalar başladı.

Samsun'a Yeni Cezaevi

 Adalet Bakanlığı, Samsun'un Kavak ilçesine yeni bir cezaevi yapmak için çalışmalar başladı.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:33
Samsun'a Yeni Cezaevi

 Adalet Bakanlığı, Samsun'un Kavak ilçesinde 2 bin kişi kapasiteli açık bir cezaevi yapmak için çalışmalara başladı. yapılacak bu cezaeviyle ilçede ciddi bir istihdam da yaratılmış olacak. 
 Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizde vatandaşlarımıza çalışabileceği yeni iş alanları kazandırabilmek adına çok çalışıyoruz. Kısa süre sonra inşaat çalışmaları başlayacak olan cezaevi projesi ciddi anlamda istihdam sağlayacaktır.1980’lerden bu yana nüfusunun yarısını göç yoluyla kaybetmiş olan ilçemizin nüfusu bugün 20 binlere geriledi. Adalet Bakanlığımıza tahsis ettiğimiz araziye yapılacak olan cezaevinde bin kişilik kapalı, 500 kişilik kadın ve 500 kişilikte çocuk olmak üzere toplamda 2 bin kişilik kapasite olacak. Yapılacak olan cezaevi ilçemizi daha da büyütecektir. Gönül ister ki cezaevleri olmasın, cezaevlerine ihtiyaç duyulmasın da buralar hep eğitim yerleri olsun, fakat  buna da ihtiyaç var.  Kavak'ın gelişimi için her türlü argümanı kullanmak zorundayız.”

Son Güncelleme: 15.08.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.