banner388

Samsun'a yatırım çağrısı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul'da Samsunlu iş adamları ve bürokratlarla bir araya geldi. Başkan Şahin, buluşmada Samsun'a yatırım çağrısında bulundu.

Samsun'a yatırım çağrısı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul'da Samsunlu iş adamları ve bürokratlarla bir araya geldi. Başkan Şahin, buluşmada Samsun'a yatırım çağrısında bulundu.

07 Ekim 2018 Pazar 19:22
Samsun'a yatırım çağrısı

Samsun Haber-Başkan Şahin, İstanbul'da 450'den fazla iş adamı, bürokrat ve siyasetçi ile bir araya geldi. Başkan Şahin programda yaptığı konuşmada katılanlara Samsun'a yatırım çağrısında bulundu.

SAMSUN'U AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Başka Şahin yaptığı konuşmada, "Burada sizlerin, sivil toplum olarak çeşitli alanlarda örgütlenip Samsun için çaba sarf etmeniz bize pozitif enerji veriyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye’yi besleyen çok önemli ovalara sahibiz. Bizim ekonomik anlamda tarıma çok büyük katma değer üretmemiz lazım. Bu noktada çok daha iyi duruma gelmemiz gerekir. Üretim, kazanç ve ihracatı artırmalıyız. Onun için biz Samsun Tarım A.Ş.'yi kurma çalışmalarını başlattık. Buradaki iş adamlarımızın gerek tarım alanında, gerek sanayiye, gerekse turizmde Samsun'a yatırım yapmaları konusunda bir mesaj vermek, onları Samsun'a davet etmekle görevliyiz. Davet ediyoruz, memleketimizin kalkınması, gelişmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Samsunumuz Turizm alanında çok önemli potansiyellere sahiptir. Merkezimiz ve her ilçemizde turizm alanında müthiş potansiyellerimiz bulunmaktadır. Bu potansiyellerimizi harekete geçirmek için çaba sarf edeceğiz. Samsunumuz Turizmden hak ettiği payı almalıdır. Bu Samsun ekonomisine büyük canlılık getirecektir. Çünkü Turizm bacasız sanayidir. Hem döviz kazanılacak hem de yeni iş imkanları doğacaktır. Tarım, Turizm ve Sanayi şehri olmak için birlikte olmalıyız. Bir ve beraber olmalıyız. Samsun sevgimizle bu hedefler için beraber yürümeliyiz. Bunun için yollara düştük. Bu sevgiyle çalışıyoruz. Samsunumuzu daha güzel bir geleceğe taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunYatırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okur 2018-10-07 21:12:56

Hayatı boyunca ticaret yapmamış hasbel kader makam sahibi olmuş bir zaatın ticaretle alakalı ahkâm kesip akıl vermesi anlaşılır bir durum değil asli görevlerini bile yerine getirmekten aciz olanlar bence siz önce kendi işinizi yapın

Avatar
Anneler ve işsizler 2018-10-08 12:51:57

Reklam yapmayın artık herkesin gözü açıldı icraat görelim. Fabrikalar açın ki işsizler iş sahibi olsun şu koskoca Samsun da

Avatar
ahmet 2018-10-08 09:36:48

Toplanmış lar yemişler içmişler eyvahlah demiş memişler hepsi bu yatırım yapacak adam kazanacak kazanan adam her yere yatırım zaten yapar hatır gönül işimi parayla oynamak

Avatar
Selim Ergin 2018-10-08 13:22:56

Önce kapattığınızda işyerimizin hesabını verin yatırım kolay