banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a şiddetli rüzgar ve fırtına geliyor

Meteoroloji uyardı, Samsun'a şiddetli rüzgar ve fırtına geliyor.

banner269

Samsun'a şiddetli rüzgar ve fırtına geliyor

Meteoroloji uyardı, Samsun'a şiddetli rüzgar ve fırtına geliyor.

04 Şubat 2020 Salı 19:53
Samsun'a şiddetli rüzgar ve fırtına geliyor

Samsun valiliği tarafından yapılan açıklamada Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre: Samsun’da 70-100 km/saat şeklinde şiddetli fırtına yaşanabileceği bilgisi verildi.
Samsun Valiliğinden yapılan açıklama: 

ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN SONRA...


“Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğümüzden alınan son değerlendirmelere göre; Samsun ve çevresinde Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren güneybatı yönlerden kuvvetli başlayacak olan rüzgâr ve fırtınanın zamanla iç ve kuzey kesimlerinde etkisini artırarak kuvvetli ve tam fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir. Çarşamba akşam saatlerinden sonra devam etmesi beklenen kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, ağaç ve direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli rüzgârın devam ettiği süre boyunca vatandaşlarımızın açık alanda ateş yakmaması gerekmektedir. Meteoroloji web sitesinden ve mobil uygulamadan güncel meteorolojik tahmin ve uyarıların takip edilmesi vatandaşlarımızın yararına olacağı değerlendirilmektedir.”

Anahtar Kelimeler:
RüzgarFırtınaSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer kurt 2020-02-04 22:35:13

Allah yardımcımız olsun!...