banner388

Samsun'a Şehit Ateşi Düştü!

Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon, Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit düştü.

Samsun'a Şehit Ateşi Düştü!

Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon, Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit düştü.

22 Nisan 2022 Cuma 21:24
Samsun'a Şehit Ateşi Düştü!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon’un acı haberi Samsun’un Havza ilçesindeki baba ocağına ulaştı. 24 yaşındaki şehidin acı haberi Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından Havza’ya bağlı Kamlık Mahallesi’nde yaşayan baba Alper ve Hafize Çon’a verildi. Acı haberin verilmesinin ardından şehidin evine Havza Belediyesi zabıta personeli tarafından dev Türk bayrağı asıldı.


Şehidin baba evinde Havza İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak Şehit Çon ve tüm şehitler için dua edildi. Bekar olan şehidin 2 kız, 1 erkek olmak üzere 3 kardeşi bulunuyor.
Şehidin yarın Havza ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: İha

Son Güncelleme: 22.04.2022 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2022-04-23 09:34:57

Mekanin cennet olsun peygamber duali yigidim

Avatar
Umutcan 2022-04-23 13:08:12

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Avatar
suleyman gogne 2022-04-25 07:47:46

sehıtım makamıız cennet olsun sevgılı peygamberımıze komsu eylesın mevlam aılesıne sabırların efendısı eyup aleselam sabrı ıhsan eylesın sehım tım duamız kıyamete kadar sızledır sehıtım orucunu cennete acacan ne mutlu kı mevlamın huzurunda sehıtlıgın mubarek olsun