banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a özel konsept düğün salonu: Set Wedding

Samsun Fuariçi'nde bulunan Set Düğün Salonu, Samsun'a özel konsepti Set Wedding ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

banner269

Samsun'a özel konsept düğün salonu: Set Wedding

Samsun Fuariçi'nde bulunan Set Düğün Salonu, Samsun'a özel konsepti Set Wedding ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

15 Temmuz 2020 Çarşamba 17:14
Samsun'a özel konsept düğün salonu: Set Wedding

Samsun Genç İş İnsanları Derneği önceki dönem Başkanı ve Empati Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gömeç ile SET Düğün Salonu sahibi Cihan Semizoğlu ortaklığıyla hayata geçirilen Set Wedding kır konsepti ile Samsunlulara hizmet vermeye başlayacak.

Pandemi sürecinin ardından alınan kararlarla 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak düğün sezonunda Samsunlularla buluşacak olan Set Wedding, sunacağı hizmetlerle farkını ortaya koyacak. Sektöre hızlı bir giriş yapacak olan Set Wedding, ferah ortamı, yüksek açılır kapanır tavanı, çocuk oyun parkı, araç parkı, kafeteryası, sosyal alanları ve özel tasarlanan bahçesi ile Samsunluların hizmetinde olacak.

Set Wedding ortaklarından Savaş Gömeç, Samsunlular için çok özel bir mekan hazırladıklarını belirterek, ''Set Wedding Kır Konsepti Salonumuz için çok emek harcadık. Salonumuzda kına, düğün ve nişan organizasyonlarının yanı sıra parti, kokteyl, iftar, toplantı, kongre, seminer, eğitim gibi bir etkinlikte kullanılacak imkanlara sahiptir. Salonumuz tasarlarken her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük. 1000 kişi ağırlama kapasitesine sahip salonumuz ile Samsunlular için en iyisini yapmaya çalıştık'' dedi.

'Sonsuza kadar birlikte' sloganı ile yola çıktıklarını belirten Savaş Gömeç, ''Salonumuzda yapılacak organizasyonlarda davet sahipleri için düğün asistanı, profesyonel mekan ve masa süslemeleri, çeşitli yemek menüleri, düğün pastası ve içecek ikramı, profesyonel video ve fotoğraf çekimi, profesyonel seslendirme ve ışık sistemi, görsel şovlar, çocuk oyun parkı, bebek bakım odası, animasyon, canlı internet yayınının yanı sıra yine isteğe bağlı ekstra orkestra, sanatçı, sihirbaz, bando, halk oyunları ekibi ve akla gelebilecek tüm hizmetleri sunuyoruz. Bu manada düğün, nişan, kokteyl yapmak isteyen herkesi salonumuzu görmeye davet ederken. Salonumuzu görmeden karar vermeyin'' diyorum.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isim 2020-07-15 20:18:29

nedir bu yabancı isim merakı anlamadım gitti