banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a getirilen Afgan doktor koronayı yendi

Samsun’a ambulans uçakla getirilen Afgan asıllı doktor koronayı yendi.

banner269

Samsun'a getirilen Afgan doktor koronayı yendi

Samsun’a ambulans uçakla getirilen Afgan asıllı doktor koronayı yendi.

03 Kasım 2020 Salı 17:20
Samsun'a getirilen Afgan doktor koronayı yendi

Yıllık için için gittiği memleketi Afganistan’da koronaya yakalanan ve tedavi için Samsun’a getirilen doktor, koronayı yenerek görevinin başına döndü.

Afgan asıllı doktor Dr. Ahmad Zarif Sedeqi  yıllık izin için gittiği Afganistan’da korona virüse yakalanarak  15 Ekim'de Sağlık Bakanlığının ambulans uçağı ile Samsun’a getirilmişti. Ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hastanesi’nde tedaviye alınan doktor . Ahmad Zarif Sedeqi  korona virüsü yenerek işine dönüş yaptı.

Görevine başlayan doktoru ziyaret eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, "Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bundan sonra hem kendisi hem çalışma arkadaşlarının daha azimli ve gayretli olacağını ümit ediyorum. Buraya hasta olarak geldiği zaman kendisini misafir eden mesai arkadaşları ve kendisiyle özel olarak ilgilenen başta başhekimimize, başhekim yardımcılarımıza ve hastane personelimize örnek davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan 2020-11-03 18:21:13

şimdı ne yapmamız lazım bır halk olarak neden bu haber doktor olmasaydı paylaşılırmıydı acaba dıye sormak ıstedım sadece

Avatar
ero 2020-11-04 08:44:10

hakkım varsa haram olsun. Bizim insanımız bitti birde özellikle afganlara uçak yollamışlar