banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a gelen Rus bloggerlara mesaj yağıyor

Samsun'a tanıtım için gelen Rus bloggerlara Türk erkekler mesaj yağdırıyor.

banner269

Samsun'a gelen Rus bloggerlara mesaj yağıyor

Samsun'a tanıtım için gelen Rus bloggerlara Türk erkekler mesaj yağdırıyor.

21 Haziran 2018 Perşembe 12:15
Samsun'a gelen Rus bloggerlara mesaj yağıyor

Samsun haber - Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen çalışma kapsamında ünlü Rus bloggerlar Samsun'a getiriliyor. Samsun'un popüler mekanlarında fotoğraf çekerek Rus turistlerin ilgisinin çekilmesi planlanırken çalışmayı yürüten Rus güzellere ise ilgi büyük oldu.

Samsun'un çeşitli yerlerinde fotoğraflar çekerek sosyal medya adreslerine yükleyen Rus bloggerlar aynı zamanda ulusal basınında yakından ilgisini çekti. 

ERKEKLER MESAJ YAĞMURUNA TUTTU

Türk hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Rus Bloggelerdan Анастасия Красноруцкая ise şaşkınlığını gizleyemeyerek İnstagram hesabından hikaye paylaştı. Hikayede kendisine mesaj atan Türk erkek hayranlarının ekran görüntüsünü alan Rus blogger, Türkiye’de 15 yayın yapıldıktan sonra popüler olunduğunu ve hayranlarının kendisinden ne beklediğini merak ettiğini yazdı.

Son Güncelleme: 22.06.2018 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DUR 2018-06-21 14:55:29

bir erkek bir bayandan ne bekler aşk bekler hele de rus olursa