banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a Dev Yatırım

Samsun'a yapılacak dev yatırımla Türkiye'nin en büyük 3. laboratuvarı kurulacak.

banner269

Samsun'a Dev Yatırım

Samsun'a yapılacak dev yatırımla Türkiye'nin en büyük 3. laboratuvarı kurulacak.

25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:02
Samsun'a Dev Yatırım

Samsun'da devlet ve AB mali işbirliğiyle 8,3 milyon euro değerinde yatırım yapılıyor. Projenin adı; Samsun Uluslararası Akredite Metal, Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarı Projesi. Proje, Türkiye’nin 3. büyük metal ölçüm ve analiz laboratuvarı olacak ve burada KOBİ'ler laboratuvardan aldıkları sertifikayla ürünlerini iç ve dış pazara daha az maliyetle pazarlayabilecekler.

Samsun Uluslararası Akredite Metal, Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarı Projesi'le malzemelerin kimyasal ve mekanik analizleri, testleri ve gerekli ölçümleri yapılıp kalibrasyona gidilebilecek. Kurulacak bu laboratuvar sayesinde metal ürünlerin kalite ve standartları belirlenip, ihraç edilmeleri kolaylaştırılacak. Laboratuvar analiz haricinde ayrıca işletmelere Ar-Ge desteği ve eğitim de verecek.


.

Son Güncelleme: 25.07.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.