banner388

Samsun 4. İnşaat Fuarı’nı 34 bin kişi ziyaret etti

TÜYAP Samsun 4. İnşaat Fuarı’nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun 4. İnşaat Fuarı’nı 34 bin kişi ziyaret etti

TÜYAP Samsun 4. İnşaat Fuarı’nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

26 Mart 2018 Pazartesi 16:37
Samsun 4. İnşaat Fuarı’nı 34 bin kişi ziyaret etti

Samsun haber - TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Samsun 4. İnşaat Fuarı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile açıldı.


İş görüşmelerinin yapıldığı fuarı 34 bin 589 kişi ziyaret etti. Özellikle Karadeniz ve İç Anadolu bölgesinde bulunan 30’u aşkın şehirden firmalar fuara katıldı. Fuara katılan firmalar ve ziyaretçiler arasında yapılan iş görüşmeleri ön plana çıktı. Fuar kapsamında çeşitli seminerler ve paneller düzenlendi.

Irak, İran, Gürcistan' dan Samsun’a gelen 117 iş adamı inşaat fuarını ziyaret ederken Gürcistan ve Iraklı iş adamları cam üreticisi, çelik kapı, yer döşemeleri firmaları ile İran'dan gelen iş adamları yapı tanıtım teknolojisi firmalarıyla görüşme sağladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.