banner388

Samsun 3 buçuk milyon TL'ye aydınlandı

Samsun'da yapılacak olan olimpiyatlar için ilave olarak 3 buçuk milyon TL aydınlatma için yatırım yapıldı.

Samsun 3 buçuk milyon TL'ye aydınlandı

Samsun'da yapılacak olan olimpiyatlar için ilave olarak 3 buçuk milyon TL aydınlatma için yatırım yapıldı.

11 Temmuz 2017 Salı 15:12
Samsun 3 buçuk milyon TL'ye aydınlandı

Samsun haber - Samsun'da gerçekleştirilecek olan 23. Yaz Deafliympics (İşitme Engelliler) Olimpiyatları için aydınlatmaya yatırım yapıldı. 3 milyon 500 bin TL ile olimpiyatlarda aksaklık olmaması için 22 km aydınlatma tesisi, gerilim dönüşümü için 8 km yeraltı kablosu, 8 adet beton köşk tesis ederek 3 adet kabin tadilatı yapıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Samsun ve ilçelerinde aydınlatma tesisi, kabin ve beton köşk yatırımları yaptı. Doğu Park ile Batı Park arasında tedarik sürekliliği ve kalitesini artırmak amacıyla 8 adet yeni beton köşk, 11 km aydınlatma tesisi, gerilim dönüşümü kapsamında 8 km uzunluğunda yer altı kablosu inşa etti. Ayrıca 3 adet kabin bakım onarım ve yenilemesini sonuçlandırdı. 1 milyon 200 bin TL bütçe ile hayata geçirilen proje sayesinde Atakum Golf Sahası ile Bandırma Vapuru arasında yer alan sahil bandında elektrik iletim hatlarına farklı kaynaklardan enerji sağlanması ve tedarik sürekliliği için teknolojik alt yapı oluşturularak OG gerilim düzeyinde ring sistemi oluşturdu. Havaalanı yolu üzerinde 676 bin TL değerinde yatırım yaparak 4 km aydınlatma sistemini devreye aldı. Tekkeköy 19 Mayıs Stadyumu, Fuar ve Kongre Merkezi çevresinde 824 bin TL bütçe ile aydınlatma tesislerini tamamladı.

ALT YAPI MÜKEMMELLEŞTİRİLDİ

Ordu karayolu, Örnek Sanayi ve Tekkeköy yolu üzerinde 370 bin TL değerinde aydınlatma tesisi inşa etti. Tekkeköy kavşağı üzerinde 400 bin TL değerinde kablo tesisi, Bahattin Ekinci Spor Salonu yolu üzerinde 110 bin TL değerinde kablo tesisi yaparak aydınlatma direkleri montajını bitirdi. Çarşamba Yeni Şehir Stadyumu önü, Çarşamba - Ayvacık karayolu güzergahında 260 bin TL değerinde yatırım yaptı. İlkadım Okçuluk Kulübü yolunun aydınlatılması projesini 70 bin TL bütçe ile hayata geçirdi. Bu çalışmalarla olimpiyat müsabakalarının yapılacağı alanlarda, sürekli ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmak için şebeke ve teknoloji alt yapısını mükemmelleştirdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.