banner388

Şampiyona'da Samsun rüzgarı

Makedonya'da gerçekleşen Yıldızlar Balkan Şampiyonası Samsun rüzgarları esti.

Şampiyona'da Samsun rüzgarı

Makedonya'da gerçekleşen Yıldızlar Balkan Şampiyonası Samsun rüzgarları esti.

01 Temmuz 2016 Cuma 15:45
Şampiyona'da Samsun rüzgarı

Gerçekleşen Turnuvada Türkiye'yi temsilen İlkadım 55 Gençlik ile Spor Kulübü judo takımı oyuncusu Ayten Mediha Yeksan 63 kiloda, DSİ judo takımı sporcusu olan Serdem Daharlı ise +63 kilogramda Yıldız Kızlar Balkan Şampiyonu oldular. DSİ judo takımı sporcusu olan İrem Nur Ece'de 40 kilogramda Yıldız Kızlar Balkan'ın 3.'sü oldu.
Makedonya'da Türkiye'yi birde Samsun'u en iyi temsil eden 3 judocuyu tebrik eden Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Şu şekilde konuştu: "Spora yapmış olduğumuz yatırımlar karşılığında bu madalyaları almak bizi çok mutlu ediyor.Turnuvada derece alan sporcularımız bizlerin gurur kaynağı oldular. Sporcularımızın başarılarının devam etmesini temenni ederek, bu başarılarında emeği geçen antrenörlerimizi ve sporcularımızın ailelerine çok teşekkür ediyorum. Bakanlığımız olarak sporcuların gelişimi ile daha da büyük başarılara imza atacağız. Bizler bu başarı için üzerimize ne düşüyorsa bunun daha da fazlasını yapmaya devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 01.07.2016 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.