banner388

SAMKON'DA 2 istifa

SAMKON'un önemli isimlerinden Berati olgun ve SAMKON Ankara Temsilcisi Yunus Emre Şahin görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

SAMKON'DA 2 istifa

SAMKON'un önemli isimlerinden Berati olgun ve SAMKON Ankara Temsilcisi Yunus Emre Şahin görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

04 Aralık 2019 Çarşamba 14:44
SAMKON'DA 2 istifa

İLK İSTİFA İSTANBUL'DAN

SAMKON'un önemli isimlerinden biri olan Berati Olgun yaptığı açıklamada "Sayın Gümüş ne yazıkki üstlendiği bu önemli misyonun altında ezilmiştir. Görev yaptığı dönemde birlikte hareket ettiği dava arkadaşlarını ısrarla yok saydı. Kaprisleri ve Kibirli tavırları SAMKON'un dibine dinamit koydu. Ben bu oluşumun Samsun'a ve Samsunlulara zarar verdiğini gördüğüm ve Sayın Gümüş'ün Cumartesi günü İstanbul'da Gala gecesine katılan saygıdeğer insanlara 'bunların hepsi boş adam' demesi onur kırıcı olmuştur. SAMKON'la tüm bağlarımı kopartıp istifa ediyorum. Bir çok arkadaşlarımız daha beni arayıp istifa edeceklerini söylediler " dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ŞART

Yeniden yapılanıp güçlenen Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu içinde değerlendirme yapan Berati Olgun "Muhteşem bir Gala gecesi oldu. Samsun ve Samsunlular çok şey kazanacak. Biz Samsunluların ayrıştırıcılığa değil, birleştiriciliğe ihtiyacı var. Ben bu saaten sonra bu birlikteliğin SAMKON çatısı altında olamayacağına karar verdiğim için istifa ettim. Samsun bayrağının dalgalandığı her yerde içten ve samimi olan her şeyde olmaya devam edeceğim. Gurbette yaşayan Samsunluların en büyük beklentisi sorunlarının çözülmesi, birlik ve beraberlik içinde yaşamaktır.' diye konuştu. 

BİR İSTİFA DA ANKARA'DAN

Berati Olgun'un istifasının ardından bir istifa haberi de Başkent Ankara'dan geldi. SAMKON Ankara Temsilcisi Yunus Emre Şahin ise yaptığı açıklamada " Artık Bıçak kemiğe dayandı. Ne yapsak ne etsek bir türlü olmuyor. Sayın Gümüş kendi bildiğini okumaya ısrarla devam ediyor. Son yaptığı açıklamada İstanbul'daki geceye katılan büyüklerimize aşağılayıcı bir ifadeyle boş adamlar demesi bardağı taşırmıştır. Bu vesile ile burada durmanın bana yakışmayacağını ve artık bu çatı altında kalamayacağıma kanaat edip SAMKON daki görevimden istifa ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.