banner388

SAMGAZ'dan Yeni Açıklama

SAMGAZ Samsun'da yaşanan doğalgaz kesintisi hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.

SAMGAZ'dan Yeni Açıklama

SAMGAZ Samsun'da yaşanan doğalgaz kesintisi hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.

11 Şubat 2017 Cumartesi 10:38
SAMGAZ'dan Yeni Açıklama

Samsun Haber - Samsun'da geceden beri doğalgaz yok. Saat 03.30 sularında Kirazlık mevkisinde dış kurumlar tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları esnasında 20 çelik ana doğal gaz hattına hasar verildi. Şu an Tekkeköy haricinde tüm şehirde doğalgaz kesik ve ekipler sorunu gidermek için çalışmalarına devam ediyor. Arızanın ne zaman giderileceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. SAMGAZ'dan yapılan bilgilendirmede, vatandaşlara doğalgaz arızası giderilene kadar doğalgaz ile çalışan tüm cihazların kapatılması uyarısında bulunuldu. Ayrıca yapılan açıklamada ücret talep ederk arızayı gidermeye çalışan kişilere ve sosyal medyada yer alan bilgi kirliliğine itibar edilmemesi gerektiğine değinildi.

İşte o açıklama:

"11.02.2017 tarihinde gece 03.30 saatinde; Kirazlık mevkiinde dış kurumlar tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları esnasında 20" çelik ana doğal gaz hattına hasar verilmiştir. Verilen hasar sebebiyle; 20" çelik ana doğal gaz hattında zarar meydana gelmiş ve doğal gaz kaçağı oluşmuştur. Şuan itibariyle Tekkeköy haricinde şehir genelinde doğal gaz kesintisi yaşanmaktadır.

Ekiplerimiz tarafından hasar noktasında gerekli çalışmalar başlatılmıştır.

Doğal gaz arzı sağlanana kadar doğal gaz ile çalışan cihazların kapatılması güvenli kullanım için önemlidir.

Hasarın giderilmesi akabinde; ekiplerimiz tarafından doğal gaz arzının sağlanması amacıyla bina bazında gerekli kontroller yapılarak güvenli bir şekilde tekraren doğal gaz arzı sağlanacaktır. Ekiplerimiz tarafından doğal gaz arzının sağlanması amacıyla yapılan işlemler ücretsizdir.

Bu süre içinde özellikle ücret talep ederek arızayı gidermeye çalışan kişilere ve sosyal medyada yer alan bilgi kirliliğine itibar edilmemesi önem arz etmektedir.

Gelişmeler ve detaylı bilgi www.samgaz.com.tr internet sitemiz aracılığı ile aktarılmaktadır.

Yaşanan olaydan müteessir olduğumuzu bildirir, kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız."

Son Güncelleme: 11.02.2017 11:29
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamgaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat AKTAŞ 2017-02-11 13:01:37

Ya kardeşim dalgamı geciyosunuz doğalgaz boru hattının nereden géçtiğini bilmeden mi çalışma yapılıyor insanlar evde ocaklarını açıp yemek pişiremiyor yazık bu millete neden arıza bi kaç saat içinde halledilemiyor nerde yaşıyoruz biz milletten o abonesi bu abonesi diye para alınırken hiç sorun yok hizmete gelince neden işler aksar anlamıyorum

Avatar
Yılmaz yLmZ 2017-02-11 12:08:02

Doğalgaz iletişim borularına hangi firma tarafından zarar verildiyse en ağır cezaların uyglanması gerekli...! Ne hakkınız var bu soğuk kışayında kocaman Büyük şehirde yaşayanlara bu çileyi çektirmenize...!

Avatar
mehmet 2017-02-11 17:11:33

samgazdan izinsiz kazı ypılıyor ve samgazın ekibide kazı alanında değil anlıcanız bilinçsizlık zinciri mutahit bilinçsiz samgaz umursuz izin alınmamış falan filan

Avatar
.... 2017-02-11 10:59:30

Yapacagnz isin ... Donduk

Avatar
sedat 2017-02-11 15:05:56

Arıza giderildikten sonra kutular tek tek açılacak en azından bununla alakalı takviye ekiplerle olayı hızlandırın.gecen seferki gibi gece yarılarına kadar beklemeyelim bunun önlemi alınsın hiç yoktan.

Avatar
Nuray sarı 2017-02-11 15:54:55

Coluk çocuk donduk ya

Avatar
Nuray 2017-02-11 15:55:11

Küçük çocuğum var ben şimdi nerden tüp bulup yemek yapayım ne zaman halledilecek bir bilgi verin

Avatar
Nagihan 2017-02-11 16:28:35

Yaaa bu ne rezillik arkadaş ne zaman geleceği belli değil evler buz yemek yapılamıyor hala çocuklar var evde rezillik