banner388

Salıpazarı'nda yol çöktü

Samsun'da sağanak yağışın etkisi ile Salıpazarı ilçesinde yol çöktü.

Salıpazarı'nda yol çöktü

Samsun'da sağanak yağışın etkisi ile Salıpazarı ilçesinde yol çöktü.

19 Ekim 2021 Salı 18:12
Salıpazarı'nda yol çöktü

Olay, Salıpazarı ilçesi Dikencik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; yoğun yağışlar nedeniyle Salıpazarı ile Dikencik Mahallesi'nin ulaşımını sağlayan yolda çökme yaşandı. Çökme sonucu yol güvenlik şeridi ile çevirdi. Olay sonrası Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, çökmenin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Halil Akgül, “Son yıllarda Salıpazarı ilçemiz su taşkınlarına, sel ve heyelanlara maruz kalıyor. İlçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle ilçemizin özellikle yüksek kesimlerinde heyelanlar meydana geldi. Ekiplerimiz sahada heyelan kaldırma çalışmalarınızı sürdürürken bu kez de Dikencik-Salıpazarı bağlantı yolumuzda çökme meydana geldi. Çöken yolumuzun yapımına hemen başlayacağız. Gerek ilçe belediyemiz gerekse de Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile en kısa sürede buradaki ulaşım sorununu çözerek yolumuzu yeniden sağlık bir şekilde ulaşıma açacağız” dedi.

Son Güncelleme: 19.10.2021 18:22
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberYol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.