banner388

Salıpazarı'na Yeni Kaymakam Atandı

Samsun'un Salıpazarı İlçesi kaymakamlığına atanan Hilal Küsmez Günaydın görevine başladı.

Salıpazarı'na Yeni Kaymakam Atandı

Samsun'un Salıpazarı İlçesi kaymakamlığına atanan Hilal Küsmez Günaydın görevine başladı.

08 Mart 2017 Çarşamba 11:51
Salıpazarı'na Yeni Kaymakam Atandı

Samsun Haber - Salıpazarı İlçesinde Fetö operasyonları kapsamında tutuklanan Kaymakam İskender Çolak'ın yerine Salıpazarı İlçe Kaymakamlığına atanan Hilal Küsmez Günaydın görevine başladı. Hatice Bayar Özdemir'den sonra İlçeye atanan ikinci kadın kaymakam olan Hilal Küsmez Günaydın'ın ilk mesai gününde Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Halil Akgül Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın'a hayırlı olsun dileklerini iletirken, birlikte Salıpazarı  için verimli çalışmalar üretileceğine inandığını ve ekip ruhuyla güzel hizmetlere imza atılacağını ümit ettiğini bu çerçevede belediye olarak Salıpazarı İlçemizin gelişimine yönelik her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.
 
Kaymakam Günaydın, nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Halil Akgül'e  şükran duygularını ileterek, Salıpazarı  Kaymakamlığı görevine atanmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

HİLAL KÜSMEZ GÜNAYDIN KİMDİR?

Ankara doğumlu olan Hilal Küsmez, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği mesleğine, Kırşehir Kaymakam Adayı olarak başlayan Küsmez, Muğla'nın Datça ilçesi ile Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara'da İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Müfettişi refakatinde stajını tamamladı. Beydağ'ı Kaymakamlığı görevini yürütürken İçişleri Bakanlığı kararı ile 07.03.2017  tarihi itibariyle Salıpazarı Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın evli.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.