banner388

Salıpazarı için 2 milyonluk imza

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu ile TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü arasında1 Milyon 922 bin 155 TL' lik Proje sözleşmesi imzalandı.

Salıpazarı için 2 milyonluk imza

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu ile TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü arasında1 Milyon 922 bin 155 TL' lik Proje sözleşmesi imzalandı.

22 Temmuz 2020 Çarşamba 11:34
Salıpazarı için 2 milyonluk imza

IPARD Programı 7. Başvuru döneminde, LEADER tedbiri kapsamında, TKDK Samsun İl Koordinatörlüğüne Yerel Kalkınma Stratejisi ile başvuru yapan Salıpazarı Yerel Eylem Grubunun Stratejisi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı.

AB-Türkiye eş finansmanı ile, tamamı hibe olarak tahsis edilen, 1 Milyon 922 bin 155 TL' lik Projenin sözleşmesi, TKDK Samsun İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan ve Salıpazarı YEG adına yetkili Emine Dağlıoğlu arasında imzalandı.

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Emine Dağlıoğlu imza töreninde yaptığı değerlendirmede, “Yerel Kalkınma Stratejisi kapsamında; Kırsal Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi ve İstihdama Katkıda Bulunmak, Yerel, doğal ve kültürel Kaynaklara dayalı kırsal turizm ürünlerinin geliştirilmesi, Topluluğun kültürel ve sosyal yaşamının geliştirilmesi ve yerel örgütlerin, derneklerin desteklenmesine yönelik bir dizi faaliyet gerçekleştirilecektir.”dedi.

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül YEG Başkanı Emine Dağlıoğlu’na, YEG kurulma sürecinden başlayarak YKS hazırlama sürecinde yoğun mesai harcayan YKS hazırlama ekibine ve emeği geçen tüm Salıpazarı gönüllülerine teşekkür etti.

İmza törenin Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yılmaz  da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.