banner388

Salih Zeki Murzioğlu zenginleşmenin yolunu açıkladı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, zenginleşmenin yollarını açıkladı.

Salih Zeki Murzioğlu zenginleşmenin yolunu açıkladı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, zenginleşmenin yollarını açıkladı.

21 Kasım 2017 Salı 17:50
Salih Zeki Murzioğlu zenginleşmenin yolunu açıkladı

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Google işbirliği ile, Dijital Atölye Projesi kapsamında eğitim toplantısı düzenledi.

"BİZİM İÇİN DEĞERLİ PROJELER"

“İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” başlıklı programda konuşan Google Türkiye Bireysel Pazarlama Müdürü Işıl Hevesli, “Artık teknolojik gelişmeler ekonomiye de çok değişik roller ekleyerek bir fayda sağlıyor. Bu anlamda da teknoloji firmalarına büyük bir sorumluluk düşüyor. Biz de Google Türkiye olarak birkaç ay önce, büyük bir projeye imza attık. Bu proje özellikle gençlerimizin ve KOBİ'lerimizin dijital bilgi ve becerilerine ücretsiz bir şekilde ulaşabilmeleri için başlatılmış bir projedir. Bununla birlikte 10 ilde çalışma başlattık. Bu ilde verdiğimiz eğitimler ile katılımcılarımızı bilgilendirdik ve onlara sertifika verdik. Tabii sertifikayı da alınan belirli dersler karşılığında verdik. Dolayısıyla bu proje bizim için değerli bir proje” dedi.

"HAYATIMIZI DEĞİŞTİRİYOR"

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise yaptığı açıklamada, "20. yüzyılın en önemli keşfi olan internet ve dijital teknolojiler, yaşamın her alanında yeniden şekilleniyor. İnternet dalında yeni kavramlar her an hayatımızın her alanına giriyor. Bunlar bizim hayatımızı değiştirmeye başlıyor. Bulunduğumuz çağ bambaşka bir çağ. Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor. Ülkemizin de bir an önce bu değişimi yakalaması için, dijital becerilere sahip nesiller ve şirketler yetiştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biliyoruz ki rekabetin inanılmaz boyutlara çıktığı günümüzde zenginleşmenin yolu üretim, eğitim ve ticaretten geçmektedir. Bu nedenle bu projeye destek verdik ve önemli bir adım attık. Dijital Atölye, Türkiye’deki tüm gençlere dijital eğitimlerini arttırma yolunda önemli bir imkan sağlayacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat uyar 2017-11-21 22:23:03

Nasıl zenginleşeceğimizi bırakın oda başkanı olarak şu Demir fiyatları ile inşaat sisteminde ki girdileri dile getirin bi zahmet gidişat çok kötü