banner388

Salih Zeki Murzioğlu: Samsunspor'un arkasındayız

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Her zaman Samsunspor'un arkasındayız" dedi.

Salih Zeki Murzioğlu: Samsunspor'un arkasındayız

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Her zaman Samsunspor'un arkasındayız" dedi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 18:12
Salih Zeki Murzioğlu: Samsunspor'un arkasındayız

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı Davut Altan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Samsun TSO üyelerini, Başkan Murzioğlu Ocak ayı içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

2017 BÜTÇESİ AÇIKLANDI

STSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, 2017 yılı bütçesi hakkında konuşma yaparak, 2017 bütçesi 7 milyon 40 TL olarak meclise sunulmuştu. Gelir bütçemiz 2017 sonu itibariyle 8 milyon 615 bin TL gerçekleşti. Yani gelir bütçemizde yüzde 122'lik bir gerçekleşme oldu. Gider bütçemiz de ise 5 milyon 562 bin TL'lik bir gerçekleşme oldu. Bu anlamda gelir olarak başarılı bir yönetim gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz" dedi.

2017 STSO Yönetim Kurulu ibrasına yönelik gündem maddesi kabul edildi.

“BİZİM SAMSUNSPORUMUZ”

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu ise gerçekleştirdiği konuşmada, "Samsunspor bizim Samsunsporumuz. Bizim hiçbir zaman elimizi üzerinden çekmediğimiz bir Samsunspor. Biz her zaman Samsunspor'un arkasındayız. Bu yıl yönetim kurulu olarak stattan loca aldık. Deplasmanlara gönderdik takımı. İmkanı iyi olan arkadaşlarımız para yardımı yaptı. Bu kampanyada da yaptılar, geçmişte de yaptılar. Yönetimin çıkıp açıklaması lazım bunu. Samsun TSO Başkanı olduğum sürece Samsunspor'un yönetiminde bizim yönetimimizden bir kişi oldu. Bana haksızlık yapıyorlar. Gelelim Galatasaray forması meselesine. Sizin de 3 büyüklerden tuttuğunuz takım vardır. Ben Galatasaray'ı tutuyorum, bunu da inkar edemem ki. Bunun üzerinden ne pirimi yapacaksınız. Ben Galatasaray'ı tutuyorum, çocuklarım Beşiktaşlı. Nedir bu! Torunumla bir fotoğraf çektim al sen bunu basına taşı. Ayıptır. Bunu yapanlara teessüf ederim. Samsunspor'la da formam var. Bunu yazanlar benim yaptığım yardımın binde 1'ini yapmamıştır" diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.02.2018 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sefer 2018-01-31 20:37:49

Sizler lafla olmaz kendiniz ne katkı yaptınız

Avatar
İbrahim 2018-01-31 21:54:31

Adam gibi adam başkanım sizi herkes tanıyor gerçek Samsunsporludur herzaman Samsun spor a desteğini esirgememiştir yapılan haber kasıtlıdır başkanın Samsunsporlugu tartışılmaz arkandayız baskan

Avatar
Ahmet5561 2018-02-01 01:54:45

Arkadaşlar üyelerin parası öyle çarçur edilemez vereceklerse kendi ceplerinden verecekler başkasının parası ile ağalık yapmak kolay

Avatar
hgf 2018-02-01 12:42:04

TAM OLARAK NERESİNDESİNİZ BİZ ORADA OLMAYALIM. BİZİM SAMSUNSPORUMUZ BAŞKA