banner388
banner390
banner410
banner408

Salih Zeki Murzioğlu, İşitme Engelliler Olimpiyatı açıklaması

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

banner269

Salih Zeki Murzioğlu, İşitme Engelliler Olimpiyatı açıklaması

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 14:00
Salih Zeki Murzioğlu, İşitme Engelliler Olimpiyatı açıklaması

Samsun haber - Samsun'da düzenlenecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın Genel Koordinatörü Serkan Baltacı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Genel Koordinatörü Baltacı, Salı günü açılışı yapılacak olimpiyat oyunları öncesi Samsun TSO yönetimine bilgi verdi.

"ONUR VE ÖNEMLİ BİR KAZANIM"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Murzioğlu, "Dünyanın en büyük 3. Spor organizasyonun kentimizde yapılması bizler için büyük bir onur ve önemli bir kazanım. Böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmamıza vesile olan ve şehrimizi olimpiyatlara hazırlayan herkese teşekkürü borç bilirim. Olimpiyatlara ev sahipliği sorumluluğunu üstlendiğimiz günden bu yana kentimizde oldukça önemli alt yapı ve üst yapı çalışmaları gerçekleşti. Pek çok branşa ilişkin spor tesisi kazanımlarımız oldu. Bizim spor kenti olma iddiamız açısından çok önemli edinimler bunlar. Bu olimpiyat etkinliği ile de spor kenti iddiamızı tescillemiş olduk. İki hafta sürecek olan bu organizasyonu kapsamındaki etkinlikler eş zamanlı olarak pek çok tesiste gerçekleştirilecek" dedi.

"GÜZEL BİR ATMOSFER OLUŞTU"

Milyonlarca kişinin olimpiyatlar sayesinde Samsun'un adını duyacağını belirten Murzioğlu, "Etkinliğin kentimize olumlu bir şekilde yansıması elbette bu süreçle sınırlı olmayacak. Dünyanın dört bir yanından tam 97 ülkeden gelen binlerce sporcu ve teknik heyet şehrimizi kendi ülkelerinde anlatacak, müsabakalar uluslararası yayın araçlarıyla milyonlarca kişiye ulaşacak ve milyonlar şehrimizin adını duyacak. Olimpiyat vesilesiyle şehrimizde çok güzel bir atmosfer oluştu. Bu durum esnafımıza da ekonomik açıdan olumlu yansıyacaktır. Misafirperver Samsunluların olimpiyatlar boyunca gerek sporculara gerek şehrimize gelenlere en güzel şekilde ev sahipliği yapacağına inanıyor, sporun birleştirici unsuru olan kardeşlik içinde olimpiyatların gerçekleşmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.