banner388

Saldırıya uğrayan işçiler Samsun'u terk etti

Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan mevsimlik tarım işçileri çadırlarını toplayarak Samsun'dan ayrıldı.

Saldırıya uğrayan işçiler Samsun'u terk etti

Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan mevsimlik tarım işçileri çadırlarını toplayarak Samsun'dan ayrıldı.

07 Eylül 2017 Perşembe 16:52
Saldırıya uğrayan işçiler Samsun'u terk etti

Samsun Haber - Samsun'un Terme ilçesinde dün gece silahlı saldırıya uğrayan mevsimlik fındık işçileri Samsun'dan ayrıldı.


Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 00:30 sularında Terme ilçesi Bafracalı mahallesinde yaşandı. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden Samsun'a gelen mevsimlik fındık işçilerinin bulunduğu 3 çadıra tüfekle ateş açıldı. Açılan ateşte saçmalar çadırlara isabet etti. Olayda 36 yaşındaki Perihan A. hayatını kaybederken 27 yaşındaki Nurcan P. ise elinden yaralandı.
 

Yaralı Nurcan P. Terme Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, hayatını kaybedem Perihan A. cesedi ise otopsi yapılmak üzere Samsun ve Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


Hayatını kaybeden Perihan A.'nın akrabaları bugün hastaneden cenazeyi aldı. Olay sonrası çadırlarını toplayan işçiler Samsun'dan ayrıldı.

"Saldırı 10 dakika sürmüş"

Hayatını kaybeden Perihan A.'ın akrabası Mehmet Şerifgüneş, işçilerin kaldığı toplam 3 çadırda 15 kişinin yer aldığını belirterek, "Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden Samsun’a fındık toplamak için geldik. İşçiler Samsun’un Terme ilçesinde çalışıyorlardı. İşçilerin kaldığı çadırlarda dün gece 00.30 sıralarında talihsiz bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından çadırlara ateş açıldı. İşçilerden bir ölü, bir de yaralı bacımız var. Çok üzgünüz, böyle talihsiz bir olayın yaşanması bizi çok yıprattı. Çok mağdur kaldık. Saldıranların kim olduğunu biz de bilemiyoruz. Kurşunlar 3 çadırı da delip geçmiş. Devletimiz şu anda araştırma yapıyorlar. Pompalı tüfekle ateş açmışlar. Ben Fatsa'daydım. Saldırı 10 dakika sürmüş diye biliyorum. Ölen de yaralan da yakın derecede akrabam. Çok üzgünüz. Böyle olmaması lazımdı"  ifadelerini kullandı.

3 kişi gözaltına alındı


Samsun Valiliği, Samsun’un Terme ilçesinde meydana gelen olay ile ilgili şüpheli olarak değerlendirilen 3 kişinin gözaltına alındığını ve olayın 'terör maksatlı meydana gelen bir olay olmadığını' açıkladı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 07.09.2017 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet YILDIZ 2017-09-08 07:55:17

Ekemeği aşı için fındık toplamak için gelen insanlara kadın çocuk demeden saldırmak insanlıkla alakası olmayan bir durum,. bu saldırıyı yapan samsunlu olamaz...

Avatar
selahaddin-i eyyubi el kürdi 2017-09-07 23:58:54

Saldıranlar i idam etsin devlet

Avatar
Sevgi 2017-09-08 14:43:02

Haberin sonunda terör maksatlı meydana gelen bir değil açıklaması yapılmış bu terör değilde nedir sırf Kürtler diye masum insanları öldürenler hem birer ırkçı pislik hemde terörist tirler...!

Avatar
Ahmet yiğit 2017-09-08 18:20:37

gariplerden ne istediniz yazık böyle salaklık olmaz bende Karadeniz liyim masum insana sıkılırmı

Avatar
Yakup 2017-09-08 22:38:25

Ekmeği için gurbete gelmiş insanlara bunu yapan kahpedir.sanliurfa Can dir.