banner388
banner390
banner410
banner408

Sakarya'daki vahşetin ayrıntıları ortaya çıktı!

Sakarya'da 9 aylık hamile kadın ve 10 aylık oğlunu vahşice öldüren Cemal B. ve Birol K. tutuklandı. Sorgulamada olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

banner269

Sakarya'daki vahşetin ayrıntıları ortaya çıktı!

Sakarya'da 9 aylık hamile kadın ve 10 aylık oğlunu vahşice öldüren Cemal B. ve Birol K. tutuklandı. Sorgulamada olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 11:23
Sakarya'daki vahşetin ayrıntıları ortaya çıktı!

Sakarya'da Suriyeli 9 aylık bir kadına tecavüz edip başını taşla ezerek, yanındaki 10 aylık bebeğini ise boğarak vahşice öldüren 2 zanlı tutuklandı. Suriyeli ailenin komşuları Cemal B. ve Birol K., işledikleri cinayeti itiraf etti. Birol K.'nın öldürdükleri 9 aylık halime Al Rahmun'a, "Eşinden boşan, ben evleneceğim. Sana bir miktar da para veririm" dediği ve bu nedenle aralarında tartışma yaşandığı iddia edildi.


Halid Al-Rahmun, aynı apartmanda oturan 35 yaşındaki Birol K. ve 22 yaşındaki Cemal B. ile birlikte bir tavuk kesimhanesinde çalışıyordu. Birol K., Cemal B. ve Al-Rahmun arasında çarşamba günü tartışma yaşandı. Birol K.'nın, Al-Rahman hakkında işverene, "Al-Rahmun bizden daha çok çalışıyor" şikayetinde bulunduğu iddia edildi.


İŞTEN ERKEN ÇIKTILAR

Birol K., aralarında tartışma geçmesine rağmen Al-Rahmun ve Cemal B.'yi perşembe günü gece vardiyasına kendi aracıyla götürdü. Cemal B. ve Birol K., gece saat 03.00'te gittikleri işten izin almadan saat 03.15'te çıkarak Al-Rahmun'un evine gitti. İkili levyeyle kapıyı açarak zorla eve girdi ve 9 aylık hamile Mefta Emani Al-Rahmun’ı darp etti.


Kafasına levyeyle vurulan kadın bayıldı. Evdeki 10 aylık çocuğun ağladığını fark eden zanlılar, yakalanacaklarını düşünerek çocuğu boğarak öldürdüler. Daha sonra anne oğlu battaniyeye sararak ormanlık alana götürdüler. Burada 9 aylık hamile kadına ilk olarak cinsel istismar istismarda bulunan ve başını taşla ezerek öldüren Birol K. ve Cemal B., cesetleri ormanlık alana attıktan sonra eve döndüler.


İNTİKAM İÇİN

Birol K. ile Cemal B. ise çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinde Al-Rahmun'dan intikam almak için olayı gerçekleştirdiklerini, tecavüz ettikleri kadını kendilerini yakalatabileceği için öldürdüklerini itiraf ettiler. Cemal B.'nin, "Birol ‘Cezaevine tekrar dönmek istemiyorum’ deyince kadını kafasını taşla ezerek öldürdük" dediği belirtildi.


CİNSEL İSTİSMARDAN CEZAEVİNDE YATMIŞ

Cemal B.'nın yaşadığı Karaağaç Köyü'nün muhtarı Mehmet Elmacı açıklamalarında, "Cemal’in arandığını öğrenince evine gittim, uyuyordu. Uyandırdım, 'Sen ne yapıyorsun evde?' diye sorduğumda 'Bugün izinliyim, çok kötüyüm' dedi. Sanki bonzai içmiş gibiydi. Birol ise evlenmeden önce ormanda engelli bir kadına cinsel istismarla suçlanmış ve tutuklanıp 5-6 yıl cezaevinde yatmıştı" dedi.


SAKARYA'DA GERGİNLİK

Şüpheliler, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürülüp sorgulandı. Zanlılar, işlemlerin tamamlanmasının ardından Kaynarca Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlıların emniyete getirildiğini öğrenen yaklaşık 300 kişi adliyenin önüne gelerek "idam" sloganları attı. Jandarma ekipleri havaya ateş açarak kalabalığı sakinleştirmeye çalışırken bölgeye takviye ekipler sevk edildi.


Kaynak: Habertürk

Anahtar Kelimeler:
Sakarya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydincan önal 2017-07-08 11:55:21

Bunların allah belasını versin

Avatar
Atif 2017-07-08 12:46:49

Tiplere bak hayvan olduklari yuzlerinden akiyor zaten bide ustundeki formaya bak ulan utanmaz turk bayragi tasiyorsun uzerinde turkiyenin en gurur veren takiminim armasini tasiyorsunuz onursuz herifler tuhh