banner388

Şahinkaya Kanyonunda kaybolan tur rehberinin arkadaşları konuştu

Şahinkaya Kanyonunda suya atladıktan sonra kaybolan kayıp tur rehber Selçuk Korkut'u arama çalışmaları sürüyor.

Şahinkaya Kanyonunda kaybolan tur rehberinin arkadaşları konuştu

Şahinkaya Kanyonunda suya atladıktan sonra kaybolan kayıp tur rehber Selçuk Korkut'u arama çalışmaları sürüyor.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 15:32
Şahinkaya Kanyonunda kaybolan tur rehberinin arkadaşları konuştu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyonunda suya atladıktan sonra kaybolan kayıp tur rehber Selçuk Korkut'u arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler çalışmalarının 4. gününde de herhangi bir ize ulaşamazken, olay esnasında Korkut'un yanında bulunan çalışma arkadaşları yaşananları anlattı.

"İNTİHAR EDECEK KİŞİ ÜZERİNİ ÇIKARTIP ATLAMAZ"

Olaya bizzat şahit olan Burcu Soylu, "Tur saati geldiğinde bana 'Tekneye yolcuların yanına geç' dedi. Tekne çalıştıktan sonra yanıma geldi biraz konuştuk ve Selçuk teknenin alt katına indi. Daha sonra kanyonun çıkışına gittiğimizde suya bir baktım ve birinin yüzdüğünü gördüm. Ama Selçuk olup olmadığına emin olamadım. Suda gayet iyi şekilde yüzüyordu. Alt kata indiğimde zaten kıyafetlerini çıkarıp masanın üzerine bıraktığını gördüm. Saati ve kıyafetleri masanın üzerinde duruyordu. Bazı haberlerde 'Selçuk’un intihar ettiği' yönünde yazılar çıktı. Bu kesinlikle doğru değildir. O intihar edecek bir insan değil. Hiçbir sorunu da yoktu. Zaten intihar edecek olan insan üzerini çıkartıp suya atlamaz" dedi.

"SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRDİ"

Selçuk Korkut’un yanında olan diğer arkadaşı Esra Taş ise "Tekneye bindikten sonra bana çok sıcak olduğunu ve suya gireceğini söyledi. 'Geri dönüşte bana halat atarsınız, ona tutunurum' dedi. Biz geri döndüğümüzde yoktu. Kesinlikle bir intihar olayı değildir. Arkadaşımız tamamen serinlemek için suya girdi" diye konuştu. 

Öte yandan, Jandarma Arama ve Kurtarma Timi (JAK) kanyonda kaybolan gence ulaşmak için, kameralı tespit çalışmalarına başladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.