banner388

Şahinkaya Kanyonu'na cam teras önerisi

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD), Şahinkaya Kanyonu'na cam seyir terası önerisinde bulundu.

Şahinkaya Kanyonu'na cam teras önerisi

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD), Şahinkaya Kanyonu'na cam seyir terası önerisinde bulundu.

08 Mart 2018 Perşembe 15:09
Şahinkaya Kanyonu'na cam teras önerisi

Samsun haber - Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD), Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyonu’na cam seyir terası yapılaması önerisinde bulundu.

SAMSUN'U İLGİ ÇEKİCİ HALE GETİRMELİYİZ

KATİD Başkanı Murat Toktaş konuyla ilgili açıklama yaparak “En büyük sıkıntımız şehrimize ziyarete gelen misafirleri günübirlik gelmeleri ya da 1 geceden fazla kalmamaları. Bunun için keyifle vakit geçirecekleri uzak destinasyonları da ilgi çekici hale getirmemiz ve bol aktivite koymamız gerekiyor” dedi.

BÖLGE İLLERDE ÖRNEKLERİ VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın çalışmaları sonucunda tur teknesinin hizmet vermeye başladığını hatırlatan Toktaş, “Bunun üzerine birde ‘cam seyir terası’ yapılması kanyonu taçlandıracaktır. Son yıllarda bizim de bölgemizde bazı illerimiz bu tarz yerlere ‘cam seyir terası’ yaparak hem ilgiyi artırmakta hem de girişlerde para alarak işletmeye gelir sağlamaktadır. Ayrıca bu tür yerlere ilgi çok olduğundan çekilen fotoğraflarda sosyal medyada çok fazlası ile paylaşılacağından bölgeye merakı arttıracaktır. Bölgemizde Safranbolu ve Artvin’de 1, Kastamonu’da 3 tane olmak üzere 5 cam seyir terası bulunmaktadır. Yaklaşık maliyetleri de 200-400 bin TL arasındadır. Bu projeler AB destekli bazı çalışmalara da uygun olduğu için Siirt Tillo cam terasında olduğu gibi yüzde 70’e kadar hibede almak mümkün oluyor” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.03.2018 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-03-08 16:16:30

Çok güzel bir fikir. Değerlerimize ne katarsak şehrimiz için kar olacaktır. Örneğin Ayvacık' ın Uzungöl' den ne farkı var. Sadece tanıtım ve reklam.