banner388
banner390
banner410
banner408

Şahin: Soğuk havada gönül sıcaklığı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Atakum ilçesinde ziyaretlerine devam ediyor. Zihni Şahin yaptığı ziyarette, "Hava soğuk ama Atakum halkımızın gönlünün sıcaklığı bizleri ısıtıyor" ifadelerini kullandı.

banner269

Şahin: Soğuk havada gönül sıcaklığı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Atakum ilçesinde ziyaretlerine devam ediyor. Zihni Şahin yaptığı ziyarette, "Hava soğuk ama Atakum halkımızın gönlünün sıcaklığı bizleri ısıtıyor" ifadelerini kullandı.

10 Şubat 2019 Pazar 13:46
Şahin: Soğuk havada gönül sıcaklığı

Başkan Şahin, Atakum'da gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulunur akşam vatandaşlar ile bir araya geldi. 

HAVA SOĞUK AMA GÖNÜLLER SICAK

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Alparslan ve Atatürk bulvarlarında esnaf ziyaretleri yaptı. Yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Zihni Şahin, esnafla sohbet etti, sorunlarını ve kendisinden beklentileri dinledi. Başkan Şahin, "Gönül belediyeciliğini Atakum'da sürdürmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hava soğuk ama Atakum halkımızın gönlünün sıcaklığı bizleri ısıtıyor. Allah'ın izni, vatandaşımızın destekleriyle 31 Mart Yerel Seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkacak, ilçemizde hizmet çıtasını yükselteceğiz" ifadelerini kullandı.

SORUMLULUK ARTIYOR

Atakumlulara ilgileri sevgi gösterileri nedeniyle teşekkür eden Başkan Zihni Şahin, "Halkımızın bu tutumu omuzlarımdaki yükü ve sorumluluğu daha da artırıyor. Bu durum ayrıca, Samsun'umuzun en hızlı gelişen ve büyüyen, bu özelliği ile de adından ülke genelinde bahsettiren ilçesi Atakum'da başkanlık görevini yerine getirmenin ne kadar önemli olduğunu da gösteriyor. İşte bu nedenledir ki seçimlere çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Profesyonel kadromuzla ilçemizin her karışında nabız yokluyoruz. Halkımızı dinliyor, sorunları, gelecekten beklentileri tespit ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımız 31 Mart'tan sonrası için Atakum'daki yol haritamızı çizecek" diye konuştu.

ATAKUMLULARIN UMUT KAPISI

Başkan Şahin'i Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde çok daha yakından tanıma fırsatını bulduklarını söyleyen Atakumlular ise, "Başkanımızın halkın içerisinde olması, işçiyi, emekçiyi, esnafı koruyan politikaları, devam eden proje ve yatırımları hızlandırması, bunlara yenilerini kazandırması hepimizi mutlu etti. Kendisinin ilçemizden başkan adayı olarak gösterilmesi bizleri ayrıca heyecanlandırdı ve umutlandırdı. Samsun'un abisi olmayı başaran başkanımızı Atakum'da da bu özelliği ile bağrımıza basmak istiyoruz. Bu nedenle Zihni abimizin yanındayız" diye belirttiler.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU, NİŞANA KATILDI

Başkan Zihni Şahin, esnaf turunun ardından ise akşam saatlerinde Yunus evler Sitesi sakinlerinin misafiri oldu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Azem Yıldız ve Ali Meral'in yakınlarına taziye dileklerini ileten Başkan Şahin, Umre'den dönen Atakum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şakire Sönmez'i de ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin son olarak, Sinan ile Gökçen çiftinin nişan yüzüklerini takarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun55 2019-02-10 18:20:53

Syn şahin sana ailecek oy vermeyi düşünüyorduk ama baktımki bir kaç.gün önce ishak taşcının yanındaki tüm yamyam karaktersiz züriyetsizler seninde yanında olmadı başkan benim gibi düşünen bir çok kişi de var!!

Avatar
Ahmed Arif 2019-02-10 17:30:01

Sizdeki bu Zihni Şahin aşkını anlayabilmiş değilim. Acaba bu aşk ; belediyenin paralarıyla oluşturduğu reklam pastasından size de hatırı sayılır bir dilim verdiği için mi? Yoksa ne yapmış Zihni Şahin? Çok iyi olduğu için mi Ziya Paşa' dan sonra büyükşehir O'na teslim edildi. Yoksa Binali Yıldırım' ın Samsun versiyonu olduğu için mi?

Avatar
Helal 2019-02-10 14:11:05

Vayyy bee aranan başkan
Cenazeye git nikah kıy
Ziyaretler filan offff

Avatar
Mahmut inaç 2019-02-10 16:50:40

İnsani duyguarı zayıf kişiler anlayamaz