banner388

Şahin: Samsun hakettiği yere gelecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "İnşallah bize devam hakkı verildiğinde, belediye başkanlığımız devam ettiğinde bütün STK’larla beraber yapacağımız toplantılar ve dayanışma içerisinde Samsun’u hak ettiği kalkınmışlık seviyesine ulaştıracağız" ifadelerini kullandı.

Şahin: Samsun hakettiği yere gelecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "İnşallah bize devam hakkı verildiğinde, belediye başkanlığımız devam ettiğinde bütün STK’larla beraber yapacağımız toplantılar ve dayanışma içerisinde Samsun’u hak ettiği kalkınmışlık seviyesine ulaştıracağız" ifadelerini kullandı.

06 Kasım 2018 Salı 21:28
Şahin: Samsun hakettiği yere gelecek

Samsun Haber-Başkan Şahin, "Sevdamız Samsun" buluşmaları kapsamında İstanbul, Ankara ve Samsun'da STK ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Şahin, Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen programda açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin programda, "Zamanımın yüzde 50’sini enerjimin yüzde 50’sini hep şehrin kalkınması için neler yapabiliriz diye düşünerek devamlı çalıştık ve bunun sonucunda birçok başarıyı elde ettik" diye konuştu.

SAMSUN'A KATKI SAĞLANIYOR

Başkan Şahin, "Bu derneklerin çalışmaları neticesinde hemşehrilerimizin yaz tatillerini Samsun’da geçirmeleri dahi Samsun’a ekonomik anlamda büyük katkı sağladığını unutmayalım. Onların da toplantılarda sürekli ifade ettiği şuydu: ‘Biz Samsun’u, memleketimizi unutmayız. Ama bizden sonraki nesiller unutabilir’. Bu çalışmalarla beraber Samsun’da genç nesillerin de bağını koparmamak adına büyük çalışmalar yaptılar" şeklinde konuştu.

Amaçlarının problemleri çözmek olduğunu dile getiren Başkan Şahin, "İnşallah bize devam hakkı verildiğinde, belediye başkanlığımız devam ettiğinde sizlerle beraber, bütün STK’larla beraber yapacağımız toplantılar ve dayanışma içerisinde Samsun’u hak ettiği kalkınmışlık seviyesine ulaştıracağız. Çünkü bizim görevimiz bu. Samsun’da yaşayanlar olarak Samsunlu olarak biz Samsun’a karşı görevimizi yaptığımızda, Samsun’u kalkındırdığımızda dolayısıyla ülkemizi de kalkındırmış olacağız" sözcüklerini kullandı.
 
Programa, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler ve Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz'ün yanı sıra çok sayıda STK ve iş dünyasının temsilcileri katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 2018-11-07 08:52:45

kaç sene sonra gelecek? hedef "gelecek" diye değil "şu zamanda şuraya gelecek" diye konur. 15 senede gelemedi. kaç senede gelecek???

Avatar
Garip 2018-11-07 08:58:49

Samsun hak etmedği yerdemi yoksa bazı insanlar hak etmediği yerdemi

Avatar
VEDAT ÖZ 2018-11-07 07:52:42

BU BAŞKAN SAMSUNSPOR VE SAMSUN ŞEHRİ İÇİN ÇOK GAYRETLİ SAMSUNSPORA SEÇİMLER ÖNCESİ TESİS YERİ VERİP BİR DE O TESİSİ YAPARSA KESİN SEÇİMİ KAZANIR.

Avatar
ilker 2018-11-07 09:40:29

samsun halkının aradadığı tevazu samimiyet buydu zihni başkan bunu sağladı çok babacan bir insan sonuna kadar destekliyoruz

Avatar
AHMET 2018-11-07 10:00:55

BUNUN SORUMLUSU SAMSUN HALKIDIR SAMSUN HALKI SORUMLUYU BAŞKA YERDE ARAMASIN YUSUF ZİYA YILMAZ SAMSUN KAÇ TANE FABRİKA AÇTILAR SADECE YOL PARK VS VS VS İŞLERLE UĞRAŞTILAR

Avatar
rıza güzelsoy 2018-11-07 12:58:43

samsun denizdir afişleri ile ne demek istiyorsunuz başkan Allah aşkına şehrin parasını israf etrme. samsuna ne yapacaksın somut şeyler söyle

Avatar
samsunlu 2018-11-07 15:43:04

ya bırakın boş lafları artık yemiyor bu millet.Samsun u hakettiği yere getirmek için işsizliği bitirmen lazım sanayi lazım fabrika lazım huzur lazım ama birtek siz lazım değilsiniz