banner388
banner390
banner410
banner408

Şahin, "Kimsesizlerin kimsesi olacağız"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız" ifadelerini kullandı.

banner269

Şahin, "Kimsesizlerin kimsesi olacağız"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız" ifadelerini kullandı.

12 Şubat 2019 Salı 13:45
Şahin, "Kimsesizlerin kimsesi olacağız"

Başkan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde 2 eve konuk oldu. Ziyarette konuşan Başkan Şahin, "Partimizin Atakum Kadın Kolları tarafından organize edilen programlarda değerli Atakumlularla bir araya geliyoruz. Evlerini bizlere açarak kutsal aile sıcaklığını hissettiren Atakumlu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Atakum'da her gönüle dokunmak için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Zihni Şahin, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünü de ziyaret etti. Bölge Müdürü Murat Gönenli ile bir süre görüşen Zihni Şahin, daha sonra personel ile bir araya geldi. İşçilere kısa bir konuşma yapan Zihni Şahin, sözlerine, "Kamu hizmeti yapan herkes bizim başımızın tacıdır. Tüm işçi kardeşlerimize kazasız belasız günlerde çalışma diliyorum" dedi.

HALK İÇİN MÜCADELE 

Karayolları çalışanlarına Atakum ile ilgili projelerini anlatan Başkan Şahin, "Bildiğiniz üzere yola çıktığımız günden bu yana 'Gönülden Gönüle Belediyecilik' diyoruz. Halkına dokunmayan, halkıyla dertlenmeyen, halkıyla bir araya gelmeyen hiç bir belediye başkanı başarılı olamaz. Halkı için mücadele vermeyen, başkanlık makamını hizmet için meşgul etmeyen bir başkan, sadece kendisini kandırır. Bugüne kadar bu ilke doğrultusunda siyasi yaşamını sürdüren bendeniz, bundan sonra da halkımla birlikte olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklaman Yerel Seçimler AK Parti Manifestosu'ndaki 'sosyal belediyecilik' maddesini hatırlatan Zihni Şahin, "Sosyal belediyecilik anlayışımızı çocuklarımızdan yaşlılarımızı, mağdurundan mazlumuna, kadınlarımızdan engellilerimize, gençlerimize kadar her kesime hizmet verecek şekilde genişletip yaygınlaştıracağız. Kadınlarımıza, gençlerimize, engelli ve yaşlılarımıza yönelik merkezler oluşturacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımız için çok daha güzel bir Atakum inşa edeceğiz. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kimsesizlerin 2019-02-12 16:31:11

Kim nesi olacaksınız... Yalan gonuşma..

Avatar
her yer torpil kokuyor 2019-02-12 16:37:19

SENMİ