banner388

Sağlıkçılar Kar’a Karşı Seferberlik

112 acil görevlileri zorlu hava koşullarına rağmen büyük bir özveriyle çalışıyorlar

Sağlıkçılar Kar’a Karşı Seferberlik

112 acil görevlileri zorlu hava koşullarına rağmen büyük bir özveriyle çalışıyorlar

09 Ocak 2017 Pazartesi 09:32
Sağlıkçılar Kar’a  Karşı Seferberlik

 
Kışın en zor anları da sağlık çalışanlarının hastaya ulaşma noktasında yaşadıkları zorluklar olsa gerek. Her kar yağdığında aynı zorluklarla savaşan sağlık çalışanları yine benzer bir olayla karşılaşarak olağanüstü bir mücadele verdi.

Samsun'un Bafra ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve 112 Acil görevlileri, böbrek sancısı çeken hastayı hastaneye yetiştirmek için yoğun hava şartların karşı büyük mücadele vererek hastaneye yetiştirdi. Kar’ın 60 santimetreye ulaştığı Bafra’da sağlık görevlileri,  50 kilometrelik mesafeyi 4 saatlik bir uğraş sonucu böbrek rahatsızlığı yaşayan hastayı  hastaneye ulaştırmayı başardı.

 
112 acil çalışanları, akşam saatlerinde böbrek sancısı tutan Turgut Uyar adlı vatandaşı, yakınlarının 112 acil servisini arayarak durumu bildirmesi sonucunda greyderin açtığı yolda güçlükle ilerleyerek ekipler 4 saatlik bir uğraş sonunda hastaya ulaştılar.
Hastaneye dönüş yolunda da zorlu hava şartlarıyla karşılaşan ekipler zaman zaman yolda kalsalar da hastaneye ulaşmayı başardılar.

 

 

Anahtar Kelimeler:
BafraKarHastaneHasta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.