banner388
banner390
banner410
banner408

Sağlık personelinin darp anı kameralara yansıdı

Dün trafik kazası üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Ambulans şoförü olay yerinde darp edildi ve darp görüntüleri kameralara yansıdı.

banner269

Sağlık personelinin darp anı kameralara yansıdı

Dün trafik kazası üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Ambulans şoförü olay yerinde darp edildi ve darp görüntüleri kameralara yansıdı.

03 Eylül 2018 Pazartesi 21:16
Sağlık personelinin darp anı kameralara yansıdı
Samsun Haber-Dün darp edilen ambulans şoförünün darp edilme anı kameralara yansıdı.
Dün ambulans şoförünü trafik kazasının yaşandığı yerde işinden alı koyarak darp eden alkollü şahıs, savcı tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Samsun-Ankara karayolu Yibitaş Kavşağı'nda meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre iki otomobilin çarpışması sonucunda 6 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerinde yaralılara müdahale eden ambulans şoförü A.T.,  yoldan geçerken olay yerinde durup sağlık ekiplerinin işlerini yapmasına engel olan saldırganların hedefi oldu. Olay yerine aldığı darbeler sonucunda kanlar içinde yerde kalan ambulans şoförünün burnu kırıldı ancak o görevini sürdürmeyi ihmal etmedi. Ambulans şoförü acısını unutarak yaralıları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüp, yaralıları sedye ile müdahale odasına taşıdı. Daha sonra tedavi edilen ambulans şoförü 3 kişinin kendisine saldırdığını belirterek şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla ilgili alkollü olduğu tespit edilen M.K.'yı gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.K., savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.K., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ambulans şoförüne saldırı anının ise görüntüleri ortaya çıktı.

Kaynak: İHA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2018-09-04 08:50:48

Bu ne şimdi adli kontrol şarttı güzelde bu mu olmalıydı bunun cezası ver eline kazmayı küreği baraj veya tünel kazmaya göndermek süper olurdu .bence

Avatar
Hakan 2018-09-03 23:20:21

Siz böyle saldıkça sağlıkcılar dayak yemeye devam edecek

Avatar
ali 2018-09-04 11:08:03

olay yerine polis gelmiş.112 gelmiş o boş kalabalık ne iş yapıyor orada anlamıyorum.

Avatar
ÇETİN 2018-09-04 09:22:36

Ne demek bu..ceza evinde yer yok diye serbest mi kaldı acaba....????? çok saçma...mahkemenin kararı çok çok yanlış....suçlu kahraman gibi sokaklarda dolaşacak şimdi.....adalet..adalet...mülkün temeli...

Avatar
Orhan ölmez 2018-09-04 09:30:55

Bu ülkenin vatandaşı olmaktan utanıyorum artık...

Avatar
vezirköprülü 2018-09-04 12:32:45

konvoy ile yolu kesilen bu ambulans, camları kırılarak zarar verilen bu ambulans, personeli darp edilen yine bu ambulans 55 LL 112 ne çektin be samsundan

Avatar
Gshshsjsn 2018-09-05 01:31:44

Yeminlen döven benim kuzenim