banner388

Sağlık Bakanı, hastanelerde denetim yapacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın hastanelere sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek denetim yapacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanı, hastanelerde denetim yapacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın hastanelere sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek denetim yapacağı öğrenildi.

20 Ekim 2017 Cuma 21:24
Sağlık Bakanı, hastanelerde denetim yapacak

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) akademik yıl açılışı için memleketi Samsun’a gelen Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinin acil servisini gezdi.


Samsunlu Sağlık Bakanı Demircan, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinin acil servisini ziyaret etti.

Acil serviste bulunan hastalarla sohbet eden Bakan Demircan, bu tür ziyaretlere büyük önem verdiğini söyledi. Bakan Demircan, "Acil servisler günde milyonlarca insanımıza hizmet veren çok önemli birimlerimiz. Sağlık personelimiz de bu birimlerde büyük bir özveriyle görev yaparak insanımıza hizmet ediyor" dedi.


Bakanı Demircan hasta yakınlarıyla yaptığı sohbette ise acillerin gereksiz yere meşgul edilmemesi konusunda duyarlılık beklediklerini söyledi.


Bakan Demircan, hastanenin nöroloji servisinde tedavi gören Samsunlu iş adamı ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı İsmail Hut’u da ziyaret etti. Demircan’a Vali Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç eşlik etti.


Daha önce de Ankara’da yoğunluğu fazla olan hastanelerin acillerini gece yarısı sürpriz şekilde denetleyen Bakan Demircan'ın sorunları yerinde görüp çözüm üretmek üzere hastanelerde denetim ve ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 20.10.2017 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sultan alakus 2017-10-20 23:02:31

Sayın bakanim gece değil gündüz gezin hastaneleri ve servisleri poliklinikleri gerçekten insanlar çok madur

Avatar
Hasan SAĞLIK..ALAÇAM) 2017-10-21 18:59:27

Çok değerli bakanım.Sizin le sağlık hizmetlerinin çok daha ileriye gideceğine inanıyorum.Bu neden le Allah yar ve yardımcı nız olsun diyorum...