banner388

Sadi Celil Cengiz: ' Çarşambaspor aşkımız'

Samsunlu ünü oyuncu Sadi Celil Cengiz, babası Cemil Cengiz'in antrenörlüğü yaptığı Atakentspor'un antrenmanına katılarak samimi açıklamalarda bulundu.

Sadi Celil Cengiz: ' Çarşambaspor aşkımız'

Samsunlu ünü oyuncu Sadi Celil Cengiz, babası Cemil Cengiz'in antrenörlüğü yaptığı Atakentspor'un antrenmanına katılarak samimi açıklamalarda bulundu.

26 Ocak 2017 Perşembe 14:14
Sadi Celil Cengiz: ' Çarşambaspor aşkımız'
Samsun Haber -  Babası Cemil Cengiz'in antrenörlüğü yaptığı Atakentspor'un antrenmanına çıkan Çarşambalı ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz, geçmişte futbolcu olmayı hayal ettiğini belirterek, Çarşambaspor'un çocukluk aşkı olduğunu söyledi

Samsun Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Atakentspor'da antrenörlük yapan Cemil Cengiz'in oğlu ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz, takımın antrenmanına ziyaret ederek, futbolcularla 5'e 2 pas çalışması yaptı. Yeşil sahadaki hünerlerini sergileyen ünlü oyuncu, Atakum'da yaşadığını, çocukken futbolcu olmanın en büyük hayali olduğunu belirterek, "Atakentspor bizim semtimizin takımı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını ve spor yapmasını sağlıyor. Bende geçmişte okul yıllarında futbol oynadım. Futbolcu olamadım ama diğer bir hayalim oyunculuğu gerçekleştirdim" diye konuştu.

'Çocukluk aşkımızdı'

Babasının hayatını futbola adadığını belirten Sadi Celil Cengiz, "Babam Çarşambaspor'da hocalık yaparken, onun galibiyetleriyle hayatımızı idame ettiriyorduk. Çarşambaspor bu yüzden bizim çocukluk aşkımız. Ordan gelecek primlerle bize önlük ve kömür alınıyordu. Yeşil-Beyazlı renklerin hayatımızda çok önemli bir yeri vardır" şeklinde konuştu. Atakentspor antrenörü Cemil Cengiz, oğluyla okul yıllarında futbol maçlarında karşı karşıya geldiklerini ifade ederek, "Sadi'nin futbolda da yeteneği vardı. Sol ayağını çok iyi kullanır. Fakat kendisi oyunculuğu seçti. Bizde destekledik" dedi.

Kaynak : Haber Gazetesi / Tugay Başsan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-26 14:31:50

Devrim için hdp de birleşiyoruz diyebilen zatı muhterem samsun lu olabilir mi